Honor View 20 komt op 26 december

Honor is flink aan de weg aan het timmeren en afgelopen jaar heeft de fabrikant al enkele mooie modellen op de markt gebracht. Op 26 december wil Honor de View 20 lanceren. De smartphone heeft weer enkele unieke features en, zoals wij het gewend zijn, zal de View 20 ook weer aangenaam geprijsd zijn. Inmiddels wordt de wereld al klaargemaakt voor de komst van de smarphone door middel van teasers.

Indrukwekkende specs

De nieuwe View 20 is in alle opzichten een indrukwekkende smartphone. Langzaam wordt er steeds meer duidelijk en is de lancering slechts een formaliteit.

Inmiddels is het duidelijk dat de View 20 de beschikking gaat krijgen over een 48 megapixels camera. Daarnaast wordt de smartphone voorzien van Link Turbo technologie. met deze techniek wordt de 4G verbinding en WiFi met elkaar gekoppeld voor een hogere downloadsnelheid. Om deze downloadsnelheid te kunnen verwerken wordt de View 20 ook voorzien van de Kirin 980 chipset, afkomstig vanuit Huawei. Aan rekenkracht zal het dus ook niet ontbreken.

Een andere mooie feature van deze View 20 is het All-View display. Slechts een kleine inkeping in het scherm is nog aanwezig voor de selfiecamera van 25 megapixels. De rest van de voorzijde wordt volledig bezet door het scherm. Dergelijke schermen vormen de nieuwe trend en Honor loopt hier toch al ruim op vooruit.

Kleuren en versies

Er zijn een aantal teasers opgedoken waaruit wij kunnen concluderen dat de View 20 in verschillende kleuren en versies beschikbaar gaat komen. Er zullen vermoedelijk drie kleuren beschikbaar komen. Wij kunnen de smartphone dan vermoedelijk ook verwachten in de kleuren grijs, rood en blauw. Of dit uiteindelijk ook klopt moet nog blijken tijdens de werkelijke lancering.

Deze View 20 komt ook in een exclusieve uitvoering. Ditmaal is het automerk Maserati verbonden aan het project. Aan de achterzijde prijkt dan ook het logo van Maserati. Welke extra’s deze speciale editie met zich mee zal brengen zal ook tijdens de lancering bekend moeten gaan worden.

Lancering

De lancering van de View 20 staat in China gepland op 26 december. De wereldwijde lancering is echter gepland op 22 januari in Parijs. Dat de smartphone ook naar Nederland komt is vrijwel zeker. Toch moeten wij dan nog even geduld hebben alvorens deze werkelijk beschikbaar is. Vermoedelijk zal de View 20 eind februari werkelijk beschikbaar gaan komen in Nederland.

Welke adviesprijzen de View 20 mee zal krijgen is nog onbekend. Op 22 januari zal Honor hier meer duidelijkheid in gaan geven, al zal de lancering op 26 december in China hier ook al meer globale informatie over kunnen gaan geven.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.