Honor Magic3 zet de nieuwe standaard bij de camera's.

Honor Magic3-serie zet de nieuwe standaard

Honor heeft zijn eerste telefoons in de Magic-serie aangekondigd sinds het een onafhankelijk bedrijf is geworden, en ze worden allemaal geleverd met de complete set Google-services aan boord. De nieuwe Honor Magic-serie omvat de HONOR Magic3, HONOR Magic3 Pro en HONOR Magic3 Pro+ (ja, zo schrijven ze ze) met focus op zowel fotografische als ontwerp. Alle drie hebben 6,76-inch 1344p-schermen met hoge verversing en worden aangedreven door het Snapdragon 888-systeem, klaar om het Westen te veroveren wanneer de telefoons later in het jaar buiten China worden uitgebracht met de apps van Google aan boord. 

Aparte plaatsing camera

Beginnend met de belangrijkste ontwikkeling van de Magic 3-serie, hun nieuwe “Eye of the Muse”-cameraset, zouden we deze aan de engineering- en ontwerpteams moeten geven om de rijke kit niet in een camera-eiland linksboven te stoppen. De Magic 3-telefoons laten zien dat een gecentreerde en symmetrische plaatsing van de camera perfect mogelijk is, in tegenstelling tot de luie ontwerpen van het Apple-Samsung-duopoli, of de meeste anderen trouwens. 

Honor Magic Pro+, Pro en Magic3 ontwerp

Als klap op de vuurpijl hebben de Magic 3 Pro/Plus-modellen een van de grootste telefooncamerasensoren, een op maat gemaakte Sony IMX 707Y-affaire, terwijl de Plus in het bijzonder de quad-camera Muse-cirkel aan de achterkant vult met een complete set van eersteklas camerahardware:

  • 50 MP brede hoofdcamera (aangepaste Sony IMX 707Y 1/1,28-inch met Full Pixel Octa Phase Detection (PD)
  • 64 MP ultrabrede camera
  • 64 MP zwart-witcamera
  • 64 MP 3,5x telefoto-periscoopcamera

In combinatie met de nieuwe AI-shenanigans en de eerste IMAX-certificering voor telefooncamera’s, is de Honor 3 Magic Pro-serie klaar om uw mediataken over te nemen. De HDR10-gecertificeerde 120Hz-verversingsschermen hebben een gebogen karakter en er is een mooie keramische versie van de Pro Plus, evenals eco-lederen voor de serie. 
De Pro+ wordt ook geleverd met een NanoShield-schermglas dat zogenaamd sterker is dan alles wat momenteel op de markt is, maar we zullen moeten wachten tot de valtests een oordeel vellen.

Prijs en beschikbaarheid

  • Honor Magic 3 prijs: 899 EUR (256GB)
  • Honor Magic 3 Pro-prijs: 1099 EUR (256 GB)
  • Honor Magic 3 Pro+ prijs: 1499 EUR (512GB)

Honor Magic 3 wordt geleverd in Golden Hour en Blue Hour synthetisch leer, naast zwart en wit. De Magic 3 Pro is verkrijgbaar in de kleuren Golden Hour, Zwart en Wit, terwijl de bovenste Magic 3 Pro+-hond wordt geleverd in Keramisch Zwart en Keramisch Wit.

Aangedreven door een 4600mAh-batterij, biedt de Honor Magic 3-serie ook supersnel opladen met een 66W-steen of 50W draadloze dock, evenals omgekeerd draadloos opladen om uw accessoires compleet te maken. Dit zijn de snelste oplaadspecificaties aan deze kant van Xiaomi’s 120W-oplader op de nieuw aangekondigde Mi Mix 4, dus we kunnen niet wachten om ze te testen wanneer Honor de Magic 3, 3 Pro en 3 Pro+ wereldwijd uitbrengt op een exacte datum die nog moet worden onthuld.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.