Honor introduceert de 8X en de 8X Max op 5 september

Alhoewel Honor nog geen officiële aankondiging heeft gedaan zijn er inmiddels wel uitnodigingen verstuurd. Naast de Honor 8X zal de fabrikant ook de 8X Max presenteren. De datum op de uitnodiging staat op 5 september. Hiermee wordt het in ieder geval duidelijk dat de fabrikant de IFA niet gebruikt als moment om beide modellen te presenteren. 

Honor 8X Max

Over de 8X Max hebben tij tot op heden nog weinig van vernomen. Toch zijn er inmiddels wat details over bekend gemaakt. Zo wordt de 8X Max geleverd met een immense 7.12 inch touchscreen met een maximale resolutie van 2244 x 1080 pixels. Beide smartphones zullen overigens wel standaard geleverd worden met Android 8.1 vanuit de doos. Een upgrade naar Android 9.0 zal begin volgend jaar dan nog volgen. Daarnaast zullen zowel de 8X en de 8X Max niet geleverd worden met de nieuwe Kirin 980-chipset. Over welke chipset deze modellen wel gaat beschikken is nog onbekend. 

Volgens de laatste certificeringen krijgt de 8X Max de beschikking over een tweetal camera’s aan de achterzijde met resoluties van 16 megapixels en 2 megapixels. Met een accucapaciteit van 4900 mAh doet de naam van de smartphone ook eer aan. Zowel de 8X en de 8X Max zullen beide nog over een 3.5 mm jackplug beschikken. Deze aansluiting zien wij steeds vaker verdwijnen, maar bij Honor blijft de aansluiting gelukkig nog ingebouwd zitten. 

Beschikbaarheid

Op 5 september zal de fabrikant beide modellen in China lanceren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat kort na de introductie in dit land ook de verkopen als eerste worden gestart. Of ook beide modellen naar Nederland komen is nog even de vraag, maar het zou ons niets verbazen. Zeker de 8X Max maakt ons enthousiast. Zoals wij het van Honor gewend zijn zullen de 8X en de 8X Max beide weer goed geprijsd zijn. Alle informatie zal tot 5 september nog goed geheim gehouden worden door de fabrikant. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.