Honor 9X komt op 23 juli

De langverwachte opvolger van de succesvolle 8X zal op 23 juli zijn intrede gaan maken. De Honor 9X moet de waardige opvolger gaan worden en uiteraard zal ook hier weer de nieuwste technieken in terug te vinden zijn. Zoals wij de fabrikant kennen zal ook de 9X weer voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

De langverwachte opvolger van de succesvolle 8X zal op 23 juli zijn intrede gaan maken. De Honor 9X moet de waardige opvolger gaan worden en uiteraard zal ook hier weer de nieuwste technieken in terug te vinden zijn. Zoals wij de fabrikant kennen zal ook de 9X weer voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Weinig details

Honor is een van de weinige fabrikanten die hun projecten en nieuwkomers goed onder de radar weten te houden. Zo is er tot op heden weinig bekend over de nieuwe Honor 9X. De kleine details verklappen enkel wat al vermoed werd en het zijn nog geen harde bewijzen dat het werkelijk zo is. Toch is de smartphone al in meerdere benchmarktests opgedoken en hierdoor krijgen wij wel een goed beeld van de smartphone tot op heden.

Specificaties

De Honor 9X zal in ieder geval over een flink display gaan beschikken. Op basis van de informatie, zover dit nu bekend is, zal de smartphone geleverd gaan worden met een scherm ergens tussen de 6.5 inch en 6.7 inch. Het is wel duidelijk dat de smartphone uitgerust zal gaan worden met de Kirin 810-chipset. Ten opzichte van zijn voorganger presteert deze chipset ruim 162% beter. Deze processor wordt ondersteunt door 4 GB werkgeheugen en is er 64 GB opslag beschikbaar. Mogelijk komen er nog meer varianten met wellicht ook meer werkgeheugen en opslag.

Camera

Over het camerawerk wijkt het nodige nog af. Zo spreekt de ene bron over een gat in het display met hierin een 25 megapixels camera. Een andere, goed geïnformeerde, bron weet echter te melden dat de Honor 9X mogelijk ook met een pop-up camera gaat komen. Over de selfiecamera is dus nog geen duidelijk.

Achterop krijgt de Honor 9X maar liefst vier camera’s. De hoofdcamera heeft een resolutie van 48 megapixels en is vermoedelijk uitgerust met iets dat lijkt op Quad Pixel-technologie. Daarnaast krijgt de Honor 9X nog een 8-megapixel ultragroothoeklens, een dieptecamera of TOF-sensor en lens voor macrofotografie. De laatste twee hebben naar verluidt ieder een resolutie van 2 megapixels.

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en de beschikbaarheid is nog niets bekend. De Honor 9X wordt op 23 juli in China gelanceerd. Hier zal de smartphone dan ook in eerste instantie verkocht gaan worden. Vermoedelijk wordt het pas september of zelfs wel oktober alvorens de smartphone ook in Nederland beschikbaar gaat komen. Qua prijs moeten wij zeker rekenen op € 349,- tot € 399,-. Deze prijs ligt dan in lijn met zijn voorganger met hierin meegenomen dat bepaalde componenten inmiddels ook duurder zijn geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Ooit zal Android achterhaald zijn en is het tijd voor een compleet nieuw framewerk. Ook Google weet dit maar al te goed. De ontwikkeling van Fuchsia OS is inmiddels in volle gang. Dit besturingssysteem wordt dan ook gezien als de opvolger van Android.

Fuchsia OS krijgt serieuze vormen

Volgend bericht
Gisteravond heeft Xiaomi een tweetal nieuwe smartphones gelanceerd in China. Het gaat ditmaal om de Mi CC9 en de Mi CC9e. Of beide modellen ook in Nederland uit zullen gaan komen is nog onbekend. Niet elk model van de fabrikant vind helaas zijn weg naar Europese bodem.

Xiaomi lanceert de Mi CC9 en de Mi CC9e

Gerelateerde berichten
Total
1
Share