Honor 8X verschenen op foto’s met kleine notch

Steeds meer fabrikanten zoeken mogelijkheden om de notch te verkleinen. Al eerder hebben Sharp en Essential een smartphone gelanceerd waarbij enkel een camera in de notch is verwerkt. De nieuwe Honor 8X lijkt nu hetzelfde te gaan doen. Hiermee volgt Honor de trend van kleine notches goed op en wordt het merk zelfs een trendsetter. Dit model is mogelijk de eerste smartphone met een dergelijke notch die wij in Nederland kunnen verwachten.

Eerste details

Veel details over de Honor 8X zijn er nog niet. De eerste foto’s tonnen wel een goed beeld van wat kunnen verwachten van de nieuwe smartphone. Zo zien wij op de achterzijde een vingerafdrukscanner aan. ook wordt de Honor 8X geleverd met een dualcamera waarvan echter nog informatie over ontbreekt. 

Aan de voorzijde zien wij een enkele camera terug voor de selfies. Of er eventueel nog een sensor of flitser aanwezig is moet nog gaan blijken. Wij vermoeden van wel echter zullen deze zaken achter het glas zijn weggewerkt. Volgens laatste certificaten moet de Honor 8X ook de beschikking gaan krijgen over een snellader van 18W. 

Over de hardware kunnen wij momenteel enkel nog maar gissen. Het model wordt vermoedelijk als mid-range smartphone op de markt gezet. Een logische keuze is dat de Honor 8X dan met de Snapdragon 636 of 660-chipset wordt geleverd. Qua werkgeheugen kunnen wij dan rekenen op 4 GB. 

TENAA

De Honor 8X is nu voor het eerst op beeld verschenen in de databank van de TENAA. In eerste instantie worden er nooit details kenbaar gemaakt over de smartphone. Doorgaans volgt er meer informatie daags na deze vermelding. Wij kunnen dan ook spoedig meer details gaan verwachten rondom deze nieuwe smartphone. Wij zullen deze details dan ook spoedig publiceren zodra deze zijn vrijgegeven. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.