De nieuwe Honor 50-serie komt met Qualcomm chipset.

Honor 50-serie zal officieel Qualcomm’s Snapdragon 778G gebruiken

Na afgelopen november de banden met Huawei te hebben verbroken en in januari een samenwerking met Qualcomm aan te kondigen , heeft Honor nu plannen bevestigd om in juni een smartphone met Snapdragon te introduceren.

Honor met Qualcomm

Het Chinese merk onthulde vanmorgen dat de aankomende Honor 50-serie de Snapdragon 778G-chipset van Qualcomm zal gebruiken , die eerder deze week werd aangekondigd als een kleine stap terug ten opzichte van de Snapdragon 780G die nog steeds 5G-ondersteuning behoudt. De line-up van de Honor 50 wordt volgende maand volledig aangekondigd. Het bedrijf plaagt “baanbrekende functies en esthetisch design.” Het zegt ook dat de apparaten “toonaangevende” producten zullen zijn. Daarnaast heeft Honor bevestigd dat het een premium vlaggenschipapparaat ontwikkelt dat wordt gelanceerd onder de Honor Magic-serie. Dat product zal “de meest premium Qualcomm-chipset” bevatten en “opmerkelijke beeldverwerkingsmogelijkheden ontketenen”.

Zowel de Honor 50-serie als het Honor Magic-vlaggenschip zullen naar verwachting worden geleverd met Google-services aan boord, waardoor ze allebei potentiële kandidaten zijn voor de beste Android-telefoons van de 2021- lijst. 
Honor bevestigde in januari dat het in gesprek was met Google en hoewel er nog niets is aangekondigd, zei het merk destijds dat het verwachtte dat de banden ‘binnenkort hervat’ zouden worden.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.