De Galaxy S20+ 5G is voor het eerst op beeld uitgelekt.

Hier zijn de eerste beelden van de Galaxy S20+ 5G

We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag zijn de eerste beelden online verschenen van het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De Galaxy S20+ heeft zich op foto’s vast laten leggen. In dit geval gaat het ook nog om een model wat 5G ondersteunt. De echte afbeeldingen komen goed overeen met de renders die wij eerder getoond hebben.

Galaxy S20+ display

De Galaxy S20+, zoals getoond in deze afbeeldingen, beschikt over een 6.7 inch display. De Galaxy S20 gaat waarschijnlijk de beschikking krijgen over een 6.2 inch display, terwijl de Galaxy S20 Ultra de beschikking krijgt over een enorm 6.9 inch scherm. Alhoewel de geruchten nog vol in gang zetten zou de complete serie de beschikking krijgen over een 120 Hz verversingsfrequentie op het display. Daarnaast kunnen wij een maximale resolutie verwachten van 3200x1440p.

Zoals je kunt zien is er een punch-hole in het scherm gemaakt voor de selfiecamera. Waar deze in de Galaxy S10 nog links zat is de camera nu weer netjes naar het midden verplaatst.

Camera’s

De Galaxy S20+ wordt waarschijnlijk geleverd met een 108 megapixels camera welke van een behoorlijke upgrade is voorzien. Deze wordt nog eens bijgestaan door een sterk verbeterde ultrabreedhoeklens, een telefotolens en een macrolens. De standaard Galaxy S20 zal waarschijnlijk zonder deze macrolens worden geleverd om de onderlinge verschillen wat groter te maken. Vooral op het gebied van zijn camerawerk zal de nieuwe Galaxy S20-serie het verschil gaan maken ten opzichte van zijn concurrentie.

Lancering

De lancering van de Galaxy S20+ is vastgelegd op 11 februari. Hiervoor heeft de fabrikant een speciaal ‘Unpacked’ evenement aangekondigd. Een dag later zullen de pre-orders dan geaccepteerd worden door de fabrikant, waarna de eerste leveringen op 21 februari plaats zullen vinden. Standaard zal de nieuwe smartphone geleverd worden met de Exynos 990 chipset. Het model wordt echter niet standaard geleverd met 5G, maar het bewijs wordt geleverd dat Samsung nog wel werkt aan een variant hiervoor. De Galaxy S20 Ultra wordt naar alle waarschijnlijkheid standaard wel uitgerust met een 5G-modem.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.