Hier is de Samsung Galaxy A11 in beeld gebracht

De Galaxy A11 wordt de directe opvolger van de bestaande Galaxy A10.

De Galaxy A10 is momenteel de meest verkochte budget smartphone die nog leverbaar is. De smartphone kan binnenkort echter zijn opvolger verwachten. Vandaag heeft de Galaxy A11 zich voor het eerst laten zien in renders. Denk jij dat de Galaxy A11 de zware taak van zijn voorganger kan overnemen?

Renders Galaxy A11

De getoonde beelden zijn momenteel nog renders welke zijn gedeeld door Android Police. De bron achter deze renders wilde de nieuwswebsite helaas niet prijsgeven, maar het zou een bron zijn die wij als betrouwbaar kunnen bestempelen. De Galaxy A11 wordt vermoedelijk geleverd met een 6.4 inch scherm met een relatief dikke schermrand aan de onderzijde. Aan de bovenzijde zien wij een kleine notch terug waarin een 8 megapixels camera is weggewerkt.

Het ontwerp is precies datgene wat je mag verwachten van een zeer betaalbare smartphone. Het verrast ons in ieder geval allerminst en het zal ons niet verbazen als de renders daadwerkelijk kloppen.

Hardware

De nieuwe Galaxy A11 moet uiteraard wel wat verbeterd worden ten opzichte van zijn voorganger. De verwachting is dat deze smartphone geleverd met de Exynos 7 series chipset met maar liefst 3 GB werkgeheugen. Om dit verder af te maken wordt de Galaxy A11 geleverd met maar liefst 128 GB opslag. Dat zijn indrukwekkende cijfers voor een dergelijke smartphone. De cijfers zijn helaas nog niet echt bevestigd, dus wij moeten deze informatie nog met een korreltje zout innemen.

Aan de achterzijde zien wij een triplecamera terug. De camera is voorzien van een 13MP hoofdcamera, een nog onbekende 5MP camera en waarschijnlijk een 2MP dieptesensor. De specificaties zijn niet overdreven en kunnen dus zeker overeenkomen met datgene wat je mag verwachten van de Galaxy A11.

Lancering

Het is nog steeds onduidelijk wanneer Samsung de Galaxy A11 wil lanceren. Veel haast lijken ze niet te hebben met de opvolger. Dit is eigenlijk ook niet vreemd aangezien zijn voorganger nog prima zaken doet. Wanneer de Galaxy A11 beschikbaar zal komen moeten wij rekening houden met soortgelijke prijzen die wij bij de lancering van zijn voorganger zagen. Of de smartphone in meedere kleuren beschikbaar zal komen is evenmin nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
HTC heeft de zeer betaalbare Wildfire R70 gelanceerd.

HTC lanceert de budgetvriendelijke Wildfire R70

Volgend bericht
Vodafone biedt sinds 2 maart nu ook Red Unlimited aan.

Vodafone wijzigt hun internetbundels per 2 maart

Gerelateerde berichten
Total
3
Share