Google Play Pass nu ook in Nederland beschikbaar.

Google Play Pass nu ook in Nederland beschikbaar

Het hing al een tijdje in de lucht, maar het is nu ook daadwerkelijk een feit. Google Play Pass is sinds vandaag ook in Nederland actief. Het is goed mogelijk dat je hier nog nooit van hebt gehoord. Toch kan deze dienst wel goed van pas komen. Wij leggen het jou graag uit waarom.

Abonnement

Met Google Play Pass kun je voor een vast bedrag per maand, toegang krijgen tot honderden applicaties en spelletjes. Hierbij heb je geen last van reclame of in-app aankopen en dus heb je hier onbeperkt toegang toe. Denk aan bekende titels als AccuWeather, Monument Valley 2, Mini Metro, Stardew Valley, Risk en Facetune. Daarnaast vind je verschillende wachtwoord-apps, slaapmuziek-apps en tal van games voor jong en oud. Het aanbod is groot en voor iedereen is er wel wat te vinden.

Een ander groot voordeel is dat je dit abonnement kunt delen met het gezin. Je mag het dus gerust zien als een soort Netflix onder de applicaties. Voor een relatief laag bedrag per maand kun je onbeperkt gebruik maken van de dienst.

Om het helemaal interessant te maken kun je de dienst de eerste maand helemaal gratis uitproberen. Indien het helemaal bij jou past kun je het abonnement hierna afsluiten.

Google Play Pass activeren

Benieuwd naar Google Play Pass? Volg dan de onderstaande stappen;

  • Open de Google Play Store app op je smartphone
  • Open het zijmenu
  • Daar vind je de optie ‘Play Pass’
  • Vanuit dat venster kun je direct een maandabonnement (kost 4,99) of jaarabonnement (kost 29,99 euro per jaar) afsluiten en de content bekijken die deel uitmaakt van Play Pass

Mocht je Google Play Pass nog niet terugzien in het menu van de Play Store, dan zal dat vermoedelijk niet lang meer op zich laten wachten. Wacht in dat geval dus nog even geduldig.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.