De Pixel 4a zal eindelijk op 3 augustus het daglicht zien.

Google Pixel 4a komt eindelijk op 3 augustus

Het is een last-minute teaser van Google, maar we kunnen binnenkort al de nieuwe Pixel 4a verwachten. De telefoon gaat al maandenlang rond in het geruchtencircuit en komt volgende week al. Na maanden uitstel is de datum dus nu plotseling wel heel snel genaderd. 

Pixel 4a aankondiging

Op 3 augustus moet het gaan gebeuren, dan zal Google de nieuwe Pixel 4a presenteren. De fabrikant deed deze aankondiging in een teaser. Voor de smartphonewereld was het al lang wachten wanneer Google nou de nieuwe en meer betaalbare Pixel-smartphone aan zou aankondigen. De Pixel 4a gaat immers al heel lang rond in het geruchtencircuit. De telefoon is al meermaals opgedoken in video’s en zelfs onderworpen aan een (camera-) review. Veel nieuwe informatie is er dus eigenlijk niet te melden. Officieel is de smartphone echter nooit gelanceerd.

De header in het Twitter-profiel van Google is veranderd waarbij gehint wordt naar een nieuwe smartphone. Op een bijbehorende ‘Lorem Ipsum’-pagina wordt verwezen naar woorden die op de blokken gezet kunnen worden. Hierbij staat onder andere bokeh, “veel megapixels”, macrofoto’s, opnamen bij weinig licht, batterij met lange levensduur en meer. Aangezien we nog niet iets concreets over de Pixel 5 hebben vernomen, en de Pixel 4a al lang rondgaat in de geruchtenmolen, is het de verwachting dat Google de Pixel 4a gaat presenteren.

Het zal niet echt een feestelijk event worden. Waarschijnlijk gaat het om een online aankondiging. Dit alles natuurlijk vanwege het coronavirus die in Amerika flink huishoudt.

Beschikbaarheid

De Pixel 4a zullen we komende maandag gaan zien. Dan horen we ook of de nieuwe Pixel-phone uitgebracht gaat worden in Nederland. Naar verwachting zal dit enkel via enkele retailers gaan gebeuren en niet direct bij Google zelf. In Amerika kan de smartphone bijvoorbeeld direct bij de fabrikant zelf besteld worden.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.