Google Pixel 3 XL in het wit gespot

Al eerder zijn er foto’s gelekt van de zwarte Pixel 3 XL en nu is er ook een foto verschenen van een witte variant. Enkel de achterzijde lijkt in het wit gehuld te zijn aangezien de voorzijde nog steeds in het zwart uitgeleverd zal gaan worden. op de foto’s zijn verder geen afwijkende zaken terug te vinden en lijken eerdere berichten vooralsnog te kloppen rondom de nieuwe Pixel 3 XL.

Notch

Net als veel andere high-end smartphones zal ook deze Pixel 3 XL geleverd gaan worden met een notch aan de bovenzijde. In vergelijking met andere fabrikanten is de notch relatief groot en is ook de ruimte aan de onderzijde van het scherm nog relatief groot. Ondanks deze relatief grote afmetingen zijn de bezels aan de zijkanten wel weer flink gereduceerd in dikte. Dat de notch wat groter is komt ook weer met een bijkomend voordeel. in de notch is de selfiecamera verwerkt die wordt bijgestaan door een sensor om de kwaliteit van de selfies aanzienlijk te verhogen. Tussen beide camera’s is de oorspeaker verwerkt.

Specificaties

Van de nieuwe Pixel 3 XL wordt veel verwacht. Zo wordt deze smartphone vermoedelijk geleverd met de Snapdragon 845-chipset. Deze chipset wordt geleverd met 6 GB werkgeheugen en krijg je standaard de beschikking over 128 GB opslag. Volgens de laatste afbeeldingen is er nu echter ook een model in ontwikkeling met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Aangezien de achterzijde uit glas is opgetrokken wordt ook draadloos laden op de nieuwe Pixel 3 XL verwacht. Uiteraard wordt de nieuwe generatie smartphones van Google standaard uitgeleverd met Android P.

De Pixel 3 en de Pixel 3 XL zullen op 4 oktober vermoedelijk gelanceerd worden. Later die maand zal ook de verkoop gestart worden voor beide smartphones. Wanneer de Pixel 3 XL in Nederland beschikbaar is en voor welke prijs is vooralsnog onbekend. Op deze informatie moeten wij dus nog geduldig afwachten.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.