Google Pixel 3 en Pixel 3 XL screenprotectors gelekt

Google heeft het maar druk. De softwaregigant is momenteel de laatste hand aan het leggen op hun besturingssysteem Android P. Dit besturingssysteem moet beschikbaar gaan komen op hun nieuwe Pixel 3 en Pixel 3 XL. Deze laatste twee smartphones moeten de directe opvolgers gaan worden van de Pixel 2 en Pixel 2 XL.

Screenprotectors

Er zijn inmiddels eerste beelden gelekt van een tweetal screenprotectors voor de nieuwe Pixel 3 en Pixel 3 XL. Uit deze gelekte afbeeldingen kan wel wat informatie gehaald worden. Zo kunnen wij duidelijk zien dat ook Google heeft besloten om de Pixel 3 XL te voorzien van het zogenoemde notchdesign. Hiermee is er slechts een inkeping aan de bovenzijde van het scherm waarin de speaker en camera is weggewerkt. De kleinere versie, de Pixel 3, krijgt een standaard afwerking. Ook is het duidelijk te zien dat beide Pixels een dunne bezel krijgen om zo meer schermoppervlakte te kunnen creëren.

Aan de bovenzijde zien wij bij beide smartphones een drietal ronde openingen. Hiermee kunnen wij met zekerheid zeggen dat een van deze gaten voor de frontcamera bedoeld is. De overige twee blijft nog even gissen. Zo kan er een gat bedoeld zijn voor een sensor en het andere gat kan bijvoorbeeld bedoeld zijn voor gezichtsherkenning.

Weinig informatie

Tot op heden is er weinig bekend over de nieuwe Pixel 3 en Pixel 3 XL. Beide smartphones zullen dit jaar nog wel op de markt gaan verschijnen. Ze zullen waarschijnlijk gelijktijdig gelanceerd worden met de officiële lancering van Android P. De zekerheid dat deze smartphones geleverd gaan worden met de nieuwste versie van het besturingssysteem hebben wij in ieder geval wel. Er gaan momenteel geruchten rond dat beide smartphones geleverd zullen worden met de Snapdragon 845 chipset. De Pixel smartphones van Google hebben in Nederland nooit veel kopers getrokken. In Amerika zijn de smartphones wel enorm in trek geweest. Voor de merknaam Pixel gebruikte Google altijd de naam Nexus en met deze laatste naam heeft Google in Nederland wel een bescheiden succes geboekt.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.