Goedkope Honor 7s beschikbaar

Vorige maand lanceerde Honor zijn budget smartphone, de 7s. Inmiddels is de uitlevering gestart en kunnen in de eerste landen deze goedkope smartphone al besteld worden. Zoals wij gewend zijn van Honor biedt de 7s ook weer veel smartphone voor weinig geld. Op de Nederlandse website van Honor inmiddels wel te vinden, maar helaas nog niet te bestellen. In Engeland en Italie is de smartphone inmiddels wel te bestellen.

Honor 7s specificaties

De nieuwe Honor 7s krijgt de beschikking over een 5.45 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1440 x 720 pixels. De smartphone werkt op een 1.5 Ghz quad-core processor die wordt ondersteund door 2 GB werkgeheugen. Voor de opslag is er standaard 16 GB beschikbaar, maar dit kan desgwenst uitgebreid worden met een microSD-kaart. Aan de achterzijde zien wij een 13 megapixels camera terug en een 5 megapixels selfiecamera aan de voorzijde. De Honor 7s wordt standaard geleverd met Android 8.1 en gezien de prijs is dit wel opmerkelijk te noemen. De budget smartphone heeft daarnaast een dualsim-slot. Op deze manier kunnen er dus twee simkaarten in de smartphone gestoken worden. De Honor 7s wordt standaard geleverd met een respectabele 3020 mAh accu. Dit levert voldoende standbytijd op en accuduur op.

Beschikbaarheid

De Honor 7s is inmiddels op de Nederlandse website van de fabrikant te vinden. Op dit moment is de smartphone nog niet te bestellen echter zal dit niet lang meer duren. Hij komt beschikbaar in de kleuren zwart, goud en blauw. De adviesprijs ligt rond € 120,- en hiermee bevestigt Honor wederom dat zij betaalbare smartphones op de markt kunen brengen met hoogwaardige specificaties. De Honor 7s is een mooie keuze als je op zoek bent naar een goede, maar betaalbare smartphone. Al eerder spraken wij over dit model en hier konden wij enkel nog hopen dat de Honor 7s ook in Nederland beschikbaar zou komen. Gelukkig kunnen wij dit nu bevestigen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.