Gesmolten Tesla Model 3 omgetoverd naar iPhone 13

De Apple iPhone 13 komt nu ook in een speciale Tesla Model 3 oplage.

Smartphones lijken tegenwoordig erg op elkaar , en de exclusiviteitsfactor ontbreekt enigszins. Toegegeven, je kunt een mooie hoes kopen of kiezen voor een kleur in beperkte oplage, maar dat is het dan ook. De jongens van Caviar zijn het daar meestal niet mee eens. De Russische juwelier voor telefoons pimpt al een aantal jaren telefoons, en hun nieuwste apparaat betreft een gesmolten Tesla Model 3 en de buste van Elon Musk. De telefoon in kwestie is een iPhone 13 Pro (je kunt ook de Pro Max-versie krijgen) waarvan een Electra Limited Edition is gemaakt.

Materialen uit een Model 3

De Russen hebben een Tesla Model 3 (of sommige delen ervan in ieder geval) gesmolten en metalen inzetstukken in het lichaam van de telefoon geslagen. Er is een aluminium paneel met een aantal interessante gravures, waaronder een portret van Elon Musk en het logo van Tesla.

De rest van de telefoon is ook afgesteld met een aantal eersteklas materialen – er is titanium in de behuizing en een koperen plaat gemaakt van de kathode van Tesla’s lithium-ionbatterij. En als je dat gek vindt, wacht dan op het gedeelte “Elon Musk’s buste”.

De buste is gemaakt van gesmolten auto-onderdelen – voornamelijk tin uit de motorkap en de deuren van de Model 3. Caviar gelooft dat het bezit van de buste geluk zal brengen en je net zo succesvol zal maken als Musk zelf. U moet echter $ 3.220 betalen voor dat voorrecht.

Smartphones en bustes gemaakt van een Tesla-auto zijn een nieuw niveau voor ons. Naar mijn mening belichamen deze nieuwe items de ziel van Elon Musk en daarom zullen ze hun eigenaren het succes en de creativiteit van deze uitstekende persoon brengen.

Pittig prijskaartje iPhone 13

Bekijk de promotievideo die inzicht geeft in het productieproces van deze vreemde door Musk geïnspireerde iPhone. Oh, en trouwens, het prijskaartje van $ 2.700 is alleen voor de buste (27 worden gemaakt). Als je de echte telefoon wilt, moet je $ 6.760 ophoesten voor de iPhone 13 Pro-versie (128 GB) en $ 7.300 voor de Pro Max (128 GB).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Motorola Moto G200 gelanceerd.

Motorola Moto G200 met Snapdragon 888+ gelanceerd

Volgend bericht

Motorola komt mogelijk met de eerste 200 MP camera in een smartphone.

Motorola komt mogelijk met de eerste 200 MP camera

Gerelateerde berichten

Total
1
Share