Gelekte Pixel 3 XL cover bevestigd geruchten

Op het internet een is een cover verschenen wat enkele geruchten over de opkomende Google Pixel 3 XL bevestigd. Op deze manier wordt het beetje bij beetje duidelijk wat het ontwerp gaat worden van de Pixel 3 XL en wat wij kunnen gaan verwachten. Dankzij de gelekte cover kunnen wij nu goed zien dat de dual-camera definitief niet op de Pixel 3 XL zal komen.

Ontwerp Pixel 3 XL

Langzaam wordt het duidelijk wat Google wel en niet op de Pixel 3-serie zal gaan toevoegen. Op basis van de gelekte cover kunnen wij nu vaststellen dat de Pixel 3 XL in ieder geval over een single camera gaat beschikken. Hiermee wijkt Google af van de gebruikelijke dual-camera setup en kiest hier voor de meer traditionele standalone camera. Uiteraard kunnen wij er wel van uit gaan dat deze camera prima zijn werk zal doen en niet veel inlevert op capaciteit ten opzichte van zijn directe concurrenten. Opmerkelijk genoeg kiest Google er wel voor om een tweetal camera’s aan de voorzijde te plaatsen. Het vermoeden is dan ook dat Google de selfiecamera wat extra functionaliteiten gaat geven. Gezichtsherkenning hoort hier dan uiteraard ook bij.

Aan de achterzijde zien wij de gebruikelijke vingerafdrukscanner tegemoet. Ook op deze manier kan de Pixel 3 XL alsnog ontgrendelt worden. Voor de rest zien wij eigenlijk geen grote verrassingen in de nieuwe case. Aan de linkerzijde zien wij de volumeknoppen en powerknop. Aan de onderzijde is er een ruimte open gelaten voor de USB-C connectie. De verwachting is dat de Pixel 3 XL ook over de mogelijkheid gaat beschikken voor draadloos laden. De zijkanten van de smartphone kan ook nog steeds ingeknepen worden om bepaalde functies te activeren. Voor zover dus nog geen verrassende zaken aan de horizon.

Lancering

De geruchten rondom de nieuwe smartphone van Google worden steeds intenser en stapelen enkel maar op. Het gerucht rondom het ontwerp lijkt echter wel constant te zijn en langzaam kunnen wij dus concluderen dat Google hier geen grote wijzigingen in gaat maken ten opzichte van zijn voorganger. Hiermee lijkt het ontwerp dus al definitief te zijn. Toch wordt de complete nieuwe Pixel 3 serie in oktober pas verwacht. Google kan tot die tijd alles nog wijzigen. De Pixel 3 wordt vermoedelijk ook de eerste smartphone met Android P.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.