Gelekte handleiding geeft meer details over de Galaxy S10 Lite

De handleiding van de Galaxy S10 Lite geeft wat bevestigende antwoorden op geruchten.

In de afgelopen weken hebben wij meermaals gesproken over de komst van de Galaxy S10 Lite en zijn specificaties. Er is nu echter een deel van de handleiding online verschenen waardoor wij een nog beter beeld krijgen wat deze nieuwe betaalbare smartphone ons te bieden heeft. Daarnaast worden enkele geruchten hierdoor bevestigd.

Voorzijde Galaxy S10 Lite

Veel verrassingen zijn er misschien niet te melden. Hier is de informatie simpelweg nog te summier voor. Wel worden er enkele geruchten bevestigd. Zo zien wij aan de voorzijde van de Galaxy S10 Lite inderdaad een gat in het scherm waarin de selfiecamera is weggewerkt. Aan de linkerzijde is er ruimte gemaakt om een microSD-kaart in de smartphone te steken. De volumeknoppen en powerknop zijn volledig aan de rechterzijde terug te vinden. Zoals je mag verwachten beschikt ook deze Galaxy S10 Lite over een in-display vingerafdrukscanner. Aan de onderzijde is de welbekende USB-C connector om onder andere de smartphone op te laden.

Achterzijde

Een groot punt van discussie is en blijft de camera op de achterzijde van een nieuwe smartphone. De handleiding geeft echter duidelijk aan waar de Galaxy S10 Lite de beschikking over zal krijgen. Ditmaal heeft men gekozen voor een drietal camera’s die onder elkaar geplaatst zijn. Deze worden uiteraard vergezeld door een LED-flitser.

Andere details

In de handleiding wordt er tevens gesproken over enkele features waarvan wij op dit moment enkel nog konden leunen op geruchten. Zo wordt er uitgebreid gesproken over de Super Slow Mode voor een video-opname. Daarnaast zien wij in de handleiding nog verschillende standen terug voor de portret-modus, een speciale nachtmode en een macromodus. Dit laatste doet steeds sterker vermoeden dat een van de drie camera’s een macrolens zal zijn.

Gek genoeg wordt er in de handleiding ook duidelijk omschreven hoe je makkelijk kunt wisselen tussen de standaard camera en de ultrabreedhoeklens. Een wisseling naar de macrolens is niet mogelijk. Hierdoor weten wij vrijwel zeker dat de Galaxy S10 Lite in ieder geval niet de beschikking gaat krijgen over een telefotolens. De macrolens zal op zijn beurt over slechts een enkele mode beschikken die dus verder niet aan te passen is.

Het is zeker dat ook de Galaxy S10 Lite de ondersteuning zal bieden voor draadloos laden. Wanneer je naar de bijgevoegde afbeelding kijkt zie je dat de 3.5 mm jackplug ook op deze smartphone in afwezigheid schittert. Met deze keuze maakt Samsung wederom een goede stap richting een line-up met smartphone’s zonder deze bekende jackplug.

Lancering

Met alle bovenstaande informatie kan de fabrikant ons haast niet meer verrassen. In de handleiding waren echter duidelijke specificaties niet terug te vinden. Op dat gebied kan Samsung dus ons zeker nog verrassen. De verwachting is dat de Galaxy S10 Lite deze maand nog gelanceerd zal worden. Een datum van lancering is helaas nog niet kenbaar gemaakt, maar hier zal spoedig meer duidelijkheid in gaan komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Wat is de Motorola XT2053 nu voor een smartphone?

Komt Motorola binnenkort met de XT2053 ?

Volgend bericht

De iPhone 12 zonder notch lijkt steeds meer realiteit te worden.

iPhone 12 neemt mogelijk afscheid van FaceID en notch

Gerelateerde berichten

Total
1
Share