Gelekte cover toont ontwerp van de nieuwe iPhone 6.1 inch 2018

De geruchtenstroom rondom de nieuwe iPhones houden maar aan. Vooral rondom de 6.1 inch iPhone met LCD-scherm blijft een populair onderwerp. Er is nu een nieuwe cover opgedoken die wat informatie over dit model bevestigd en vrijgeeft. De gelekte renders komen van een betrouwbare bron en al vaker hebben deze de juiste informatie vrijgegeven over het ontwerp van een smartphone.

Renders cover

Op dit moment heeft een bedrijf CAD-tekeningen vrijgegeven die bedoeld zijn voor een cover van de iPhone 6.1 inch met LCD-scherm. Aan de achterzijde zien wij dan ook de enkele camera terug. Al eerder hebben andere bronnen dit bevestigd. Aan de voorzijde zien wij ook de veelbesproken notch terugkomen. Deze lijkt, ten opzichte van de iPhone X, iets breder te zijn. Ook de bezels op deze nieuwe iPhone lijken wat breder te zijn. Dit laatste heeft mogelijk te maken met de problemen die Apple heeft met de TrueDepth camera kit in combinatie met het LCD-scherm.

Zoals gezegd vinden wij aan de achterzijde een single camera terug. In vergelijking met de iPhone 8 is dit dus geen verrassing. Wel valt ons op dat de lens van deze camera net iets groter is. het is dus goed mogelijk dat de resolutie wel iets beter is en wellicht kiest Apple ook wel voor andere sensoren. De achterzijde lijkt compleet van glas te zijn. Hiermee doet ons vermoeden bevestigen dat ook deze iPhone draadloos opgeladen kan worden.

Vertraging

Recentelijk werd kenbaar gemaakt dat deze iPhone met LCD-scherm een vertraging heeft opgelopen. Het model zal dan vermoedelijk ook enkele weken later worden gepresenteerd dan de modellen met het OLED-scherm. Deze nieuwe iPhone zal naar alle waarschijnlijkheid qua prijstelling in de richting van de iPhone 8 liggen. Je moet dus rekening houden met een adviesprijs van € 800,- bij de lancering. En deze prijs is dan uiteraard zonder de cover zoals deze nu getoond wordt.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.