Gelekte case toont ontwerp van de OnePlus 7

Volgende maand zal de nieuwe high-end OnePlus 7 worden gelanceerd. Verschillende fabrikanten van accessoires hebben uiteraard al wel de mogelijkheid gekregen om voor dit model accessoires te ontwerpen. Vanuit deze hoek is dan ook het ontwerp van een case voor deze OnePlus 7 gelekt. Op basis hiervan is het nu een stuk duidelijker wat wij kunnen verwachten van deze nieuwe smartphone.

Volgende maand zal de nieuwe high-end OnePlus 7 worden gelanceerd. Verschillende fabrikanten van accessoires hebben uiteraard al wel de mogelijkheid gekregen om voor dit model accessoires te ontwerpen. Vanuit deze hoek is dan ook het ontwerp van een case voor deze OnePlus 7 gelekt. Op basis hiervan is het nu een stuk duidelijker wat wij kunnen verwachten van deze nieuwe smartphone.

Triple camera

In vergelijking met zijn voorgangers heeft de OnePlus 7 op veel fronten de nodige vorderingen gemaakt. De nieuwe norm lijkt ook de aanwezigheid te zijn van een drietal lenzen. Ook deze nieuwe high-end smartphone zal over een drietal camera’s gaan beschikken. Vermoedelijk wordt de belangrijkste camera een 48 megapixels camera. Deze lens wordt daarnaast ondersteunt door een breedhoeklens en daarnaast een telefotolens. Over deze laatste lens is nog wel wat discussie. gezien de scherpe prijsstelling is het ook goed mogelijk dat de OnePlus 7 wordt geleverd met een dieptesensor. Tijdens de lancering zal gaan blijken welke keuzes de fabrikant werkelijk heeft gemaakt.

Voor de oplettende lijker was het wellicht al opgevallen dat de One Plus 7 geen notch of gat in het scherm heeft. De selfiecamera zal in dit geval aan de bovenzijde naar buiten komen al is het nog wel onduidelijk hoe deze naar buiten moet komen.

Scherm

Dankzij de afwezigheid van een notch en een gat in het scherm wordt de screen-to-body ratio opgeschroefd tot maar liefst 95%. Daarnaast beschikt de OnePlus 7 over redelijk dunne bezels. Het nieuwe ontwerp, welke toch compact is gebleven, kan hierdoor een schermafmeting hebben van 6.5 inch. Dit is dan ook wel een unieke feature van deze smartphone.

Hardware

De nieuwe smartphone gaat standaard de beschikking krijgen over de nieuwe Snapdragon 855-chipset. Er komen vermoedelijk verschillende versies op de markt met betrekking tot het werkgeheugen en opslag. De goedkoopste variant moet dan de versie worden met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. De andere versie wordt het model met 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslag. Een kleine kans bestaat dat de OnePlus 7 beschikbaar komt met 12 GB werkgeheugen en 512 GB opslag al sluiten wij dit nog niet uit.

Zaken zoals snelladen, Bluetooth 5.0 en NFC behoren uiteraard tot de standaarduitrusting van deze nieuwkomer. Het draadloos opladen en de 3.5mm jackplug zijn wel zaken die je niet zult gaan aantreffen op deze smartphone.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de OnePlus 7 in Nederland beschikbaar gaat komen is nog onduidelijk. Wij verwachten dat het model rond de € 700,- moet gaan kosten. Volgens bronnen werkt de fabrikant ook nog aan een model welke 5G zal gaan ondersteunen. De prijs van dit model zal wel rond de € 1000,- gaan zitten. Het is de vraag of consumenten hiervoor zullen gaan betalen aangezien de nieuwe netwerkstandaard vrijwel nergens nog ondersteund wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Uit een recent onderzoek van het Duitse onderzoeksbureau P3 is gebleken dat T-Mobile momenteel het beste netwerk heeft in Nederland. KPN volgt op de voet met een tweede plaats. Beide providers hebben ook vorderingen weten te boeken op het netwerk, terwijl Vodafone juist is stil blijven staan volgens het onderzoek.

Mobiele netwerktest: T-Mobile beste provider in Nederland

Volgend bericht
In de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem Android zal multitasking ondersteunt worden via zogenoemde bubbels. Dit heeft Google zelf bekend gemaakt via een blog. De bubbels zijn goed te vergelijken met de bubbels die wij al eens eerder hebben gezien bij Facebook Messenger. Met de bubbels moet het multitaksen volgens Google in Android Q een stuk eenvoudiger worden.

Android Q zal multitasking via ‘bubbels’ ondersteunen

Gerelateerde berichten
Total
29
Share