Details over de Galaxy S22 stromen nu al binnen.

Galaxy S22 waarschijnlijk zonder in-display camera

Vrijwel direct na de releases van de Galaxy Z Flip 3 en Galaxy Z Fold 3 begonnen geruchten en lekken over de aankomende Galaxy S22- serie de kop op te steken. De nieuwste draait om de displays van de telefoons. Daarnaast zal de Galaxy S22 het waarschijnlijk moeten stellen zonder een in-display camera.

Schermgrootte

Het lek komt van de Naver-blog van lanzuk, waarvan Samsung-gerelateerde lekken in het verleden juist zijn gebleken. Ze stellen dat de Galaxy S22 Ultra hetzelfde schermformaat van 6,8 inch zal behouden als zijn voorganger. De andere twee modellen uit de S-familie zullen naar verluidt echter wat veranderingen ondergaan.

De blogpost vermeldt twee belangrijke informatie over de Galaxy S22 en S22+. Allereerst zal het verschil in schermgrootte tussen de twee vermoedelijk kleiner zijn dan in voorgaande jaren. Er worden geen details gegeven over hoeveel het verschil in grootte zal worden verminderd. Het zou echter veilig zijn om aan te nemen dat we een groter scherm krijgen op de standaard Galaxy S22.

Geen in-display camera

Een ander schermgerelateerd weetje is dat de nieuwe vlaggenschipserie van Samsung S vermoedelijk de cameratechnologie onder het scherm zal overslaan die in de Galaxy Z Fold 3 is geïmplementeerd. In plaats daarvan blijft de selfiecamera waarschijnlijk in een perforatie-uitsparing.

Ik zou zeggen dat Samsung de slimme keuze maakt om ongepolijste technologie niet in hun mainstream vlaggenschip te plaatsen. De Galaxy Fold 3 is een wonder van technische engineering, en het is nogal passend om het nieuwste te hebben dat het bedrijf kan bieden.De S-serie moet daarentegen een veiligere keuze zijn voor de consument.

Galaxy S22 met twee chips

Zoals vermeld in eerdere geruchten, beweert de Naver-blogpost ook dat de S22 Ultra waarschijnlijk met de Exynos 2200 zal komen, terwijl de S22 en S22+ met de Snapdragon 895 van Qualcomm. Dat is echter allemaal op geruchtengebied, dus neem het met een korreltje zout.

Gezien enkele van de recente lekken, is de kans groot dat de nieuwe Galaxy S22-line-up ergens in januari 2022 wordt aangekondigd, net als bij de S21-serie dit jaar.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1140

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.