Galaxy S22 komt in deze kleuren beschikbaar

Details over de Galaxy S22 stromen nu al binnen.

Samsung heeft zich ingespannen op de kleurenafdeling met zijn meest recente vlaggenschip-smartphonelanceringen en dat zal doorgaan met de aankomende Galaxy S22, zoals onthuld in een nieuwe lek.

Nieuwe tinten

GalaxyClub  heeft een lijst met kleuren ontvangen waar Samsung aan werkt voor de Galaxy S22-serie van volgend jaar. De meer betaalbare Galaxy S22- en S22+-modellen zullen elk verkrijgbaar zijn in vier afwerkingen: wit, zwart, roségoud en groen.

Dat verschilt met de Galaxy S21- modellen, waarbij de standaard- en Plus-sized modellen twee kleuren deelden. Dat waren Phantom Violet en Phantom Pink, de rest was exclusief voor elk model.

Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe groene kleur zal lijken op de Phantom Green van de Galaxy Z Fold 3, of de groene colorway die wordt aangeboden met de Galaxy Z Flip 3 . Wat betreft het Rose Gold, dat lijkt misschien op de Phantom Pink-afwerking van de Galaxy S21.

Kleuren Galaxy S22

  • Galaxy S22-kleuren: wit, zwart, roségoud, groen
  • Galaxy S22+ kleuren: Wit, Zwart, Rose Goud, Groen
  • Galaxy S22 Ultra-kleuren: wit, zwart, donkerrood

De Galaxy S22 Ultra van Samsung houdt het daarentegen een beetje eenvoudiger. Klanten mogen naast een nieuwe donkerrode variant ook de gebruikelijke witte en zwarte modellen verwachten.

Hoewel we de afgelopen jaren verschillende rode Galaxy-vlaggenschepen hebben gezien, zijn het altijd helderdere tinten geweest. Misschien is de nieuwe Dark Red-afwerking op de Galaxy S22 Ultra een terugkeer naar de Burgundy Galaxy S9 van 2018.

Alles kan nog wijzigen

Omdat we nog bijna vier maanden verwijderd zijn van de lancering, is het vermeldenswaard dat er extra kleuren aan de line-up kunnen worden toegevoegd. Samsung kan ook exclusieve Galaxy S22-kleurstellingen op zijn website lanceren, zoals het heeft gedaan met recente apparaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Motorola lanceert op korte termijn de Moto G Pure.

Motorola Moto G Pure lekt zijn details met interessante prijs

Volgend bericht
Samsung Galaxy A13 wordt de goedkoopste 5G smartphone.

Samsung Galaxy A13 wordt de goedkoopste 5G-smartphone

Gerelateerde berichten
Total
11
Share