Galaxy S11 komt met enorme schermen en vijf varianten

Grotere schermen voor de complete lijn van de Galaxy S11.

De informatie rondom de Galaxy S11 begint zich langzaam aan op te bouwen. Deze week wisten wij nog te berichten dat de accu’s op alle modellen een flinke upgrade kunnen verwachten. Vandaag is de zeer betrouwbare bron Evan Blass met nog meer interessant nieuws naar buiten gekomen. Dit ondersteunt direct ook het gerucht over de groei van de accu’s.

Galaxy S11+

Volgens Evan Blass heeft hij betrouwbare informatie binnen Samsung. Hierdoor weet hij te melden dat de huidige Galaxy S10 5G en de Galaxy S10+ samengevoegd zullen worden in de aankomende Galaxy S11+. Van dit model staat dan nu ook redelijk vast dat deze standaard 5G zal ondersteunen. Tot op heden was er echter nog weinig bekend over het schermformaat van de smartphones. Volgens deze zelfde bron krijgt de Galaxy S11+ de beschikking over een enorm 6.9 inch curved-edge scherm. De huidige Galaxy S10 5G en de Galaxy S10+ beschikken nog over schermen van respectievelijk 6.4-inch en 6.75-inch. Op dit gebied zal de Galaxy S11+ wederom een flinke groei doormaken.

Het is helaas nog niet bekend welke keuze Samsung heeft gemaakt over de verversingsfrequentie. Mogelijk test de fabrikant nog met versies van 90 Hz en 120 Hz. De eerstgenoemde is de meer gebruikelijke optie, maar 120 Hz is ook weer in opkomst.

Galaxy S11

Het mag duidelijk zijn dat de Galaxy S11 de huidige Galaxy S10 zal vervangen. Ook bij dit nieuwe model zal het scherm wederom groeien. Voor dit jaar is er gekozen voor een 6.7 inch curved-edge display. Qua formaat kun je dit dan weer het beste vergelijken met de huidige Galaxy S10+. Het is juist dit model die mogelijk beschikbaar komt in zowel 4G als in een 5G model. Of hier onderling dan ook prijsverschil in zit is onbekend. Het is goed mogelijk dat Samsung het 5G model standaard in bepaalde landen zal uitleveren. In landen waar de ontwikkeling van 5G nog niet zover is zal standaard de 4G variant in de schappen komen te liggen.

Galaxy S11e

De nieuwe Galaxy S11e zal de directe opvolger worden van de Galaxy S10e. Voor dit jaar behoud dit model nog de letter ‘e’ in de naam om zo de goedkopere versie aan te geven. De Galaxy S11e wordt daarnaast de directe concurrent van de huidige iPhone 11, maar deze smartphone zal dan wel goedkoper worden. Bij dit goedkopere model is ook nog wat twijfel bij Samsung. Zo is het nog de vraag of het model geleverd gaat worden met een 6.2 inch of 6.4 inch scherm. Ook dit model beschikt gewoon weer over curved-edges. Net als bij de ‘standaard’ Galaxy S11 zal ook de Galaxy S11e beschikbaar komen in zowel 4G als 5G.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Mogelijk zijn de specificaties van de Oppo Reno 3 al bekend.

Specificaties van de Oppo Reno 3 mogelijk al gelekt

Volgend bericht
Handelsmerken wijzen ons op het feit dat de Honor V30 en V30 Pro mogelijk alsnog naar Europa komen.

Honor V30 komt mogelijk ook naar Europa

Gerelateerde berichten
Total
15
Share