Galaxy Note 20 mogelijk op 21 augustus beschikbaar

Bronnen weten te melden dat de Galaxy Note 20 per 21 augustus beschikbaar zal zijn voor de verkoop.

De geruchten rondom de lancering van de Galaxy Note 20 lijken nu zijn piek te bereiken. Inmiddels zijn er al verschillende data de revue gepasseerd, maar een nieuwe datum lijkt vooralsnog het meest voor de hand te liggen. Deze datum komt overeen met eerdere geruchten en het pad wat Samsung lijkt te bewandelen. Toch moeten wij deze datum alsnog even met enige voorzichtigheid communiceren zo lijkt het.

Verschillende data

Op dit moment lijkt het er sterk op dat Samsung de Galaxy Note 20 op 5 augustus zal presenteren. Dit zal samen gebeuren met de Galaxy Fold 2 en de Galaxy Z Flip 5G. Tot dusver lijkt er nog geen nieuwe informatie aan de horizon te liggen. Vandaag kwam echter een betrouwbare bron met wat nieuwe informatie op de proppen. Zo lijkt er ook nog iets gepland te zijn op 27 juli, al weet de bron zelf nog niet wat dit is.

De wilde gok die de bron maakt is een samenkomst van Fortnite en de Summer of Galaxy. Wanneer dit het geval heeft staat dit dus buiten de eerder genoemde data. Voor nu lijkt het er echter sterk op dat wij toch 5 augustus moeten blijven vasthouden voor de lancering. Op deze dag zullen ook de pre-orders geopend worden. Vanaf 21 augustus zullen dan de eerste leveringen voor de Galaxy Note 20 daadwerkelijk van start gaan.

Leveringsproblemen

Zoals gezegd zal de Galaxy Note 20 tegelijk met de Galaxy Fold 2 en de Galaxy Z Flip 5G worden gelanceerd. Deze laatste twee modellen kennen nu al een moeizame start en de lancering moet nog plaatsvinden. De werkelijke verkoop zal pas op een later moment plaatsvinden. Zo beschikken beide opvouwbare smartphones over het zogenoemde Ultra Thin Glass. Hier zitten momenteel leveringsproblemen op. De toevoer van onderdelen voor de Fold 2 lijkt daarnaast te zijn geraakt door het coronavirus. Hierdoor is het goed mogelijk dat deze smartphone nog later in de schappen zal belanden dan aanvankelijk de planning was.

Gelukkig treffen de problemen de Galaxy Note 20 niet. Naar alle verwachting zullen beide opvouwbare smartphones tot aan het einde van het jaar een probleem van levering blijven. Dit is uiteraard onder voorbehoud. Het kan immers zomaar zijn dat Samsung de tekorten snel weet op te lossen.

Adviesprijzen Galaxy Note 20

Inmiddels weet een andere betrouwbare bron te melden met welke adviesprijs wij rekening moeten houden voor de Galaxy Note 20. Zo zal de standaardversie een adviesprijs krijgen van $ 999,=. Voor de Note 20 Ultra zal men $ 1299,= vragen. De Galaxy Fold 2 beloofde in eerste instantie een betaalbare opvouwbare smartphone te worden. Volgens laatste berichten zal de adviesprijs boven de $ 2200,= uitstijgen.

De prijzen lijken nu wat meer naar het hoofd van Samsung te stijgen. De Galaxy Note 20 heeft in vergelijking met zijn voorganger enkel betere cameraspecificaties. Het is goed mogelijk dat de Note 20 Ultra en de Fold 2 volledig worden overgeslagen door de consument. Vanwege het coronavirus spendeert de consument momenteel een heel stuk minder. In de verkoopcijfers van de Galaxy S20-serie is dit ook goed te merken. Deze serie doet het simpelweg minder goed dan aanvankelijk werd gedacht. Het is dus voor Samsung hoog tijd om eens de prijsstelling goed onder de loep te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
De Honor 30 Lite is een betaalbare smartphone met onder andere 5G-ondersteuning.

Honor 30 Lite officieel gelanceerd

Volgend bericht
De Motorola Moto G 5G Plus is per direct in Nederland beschikbaar.

Motorola lanceert de Moto G 5G Plus in Europa

Gerelateerde berichten
Total
10
Share