Galaxy J4 Prime en Galaxy J6 Prime komen naar Nederland

Volgens bronnen wil Samsung binnenkort de Galaxy J4 Prime en de Galaxy J6 Prime naar Nederland brengen. Naast ons kikkerlandje moeten beide modellen ook in Vietnam uitgebracht gaan worden. Beide modellen zijn intern opgewaardeerd ten opzichte van de ‘reguliere’ versies die beide dit jaar zijn gelanceerd.

Opwaarderen

Al eerder heeft Samsung hetzelfde kunstje gedaan. Normaal worden deze modellen voorzien van een nieuwe update en upgrade door het jaartal te wijzigen in het typenummer. De toevoeging van de naam Prime wordt gebruikt om tussentijds updates door te voeren in modellen. De Galaxy J4 en Galaxy J6 kunnen dus de toevoeging Prime verwachten. Volgens bronnen hoeven wij geen grote updates te verwachten. De Exynos-chipset van Samsung wordt vervangen door een Snapdragon en daarnaast zal er een nieuwere versie van Android standaard worden meegeleverd. Welke versie van Android werkelijk wordt geleverd is niet duidelijk. Als Android 9.0 niet wordt geleverd zal dit vermoedelijk Android 8.1 worden.

Weinig details

Over de nieuwe Galaxy J4 Prime en Galaxy J6 Prime is nog niet veel bekend. Alle informatie die wij op dit moment hebben gedeeld is ook alle informatie die momenteel bekend is over deze nieuwe budgetsmartphones. Qua prijs verwachten wij geen schokkende zaken en zal de nieuwe Galaxy J4 Prime niet meer dan € 200,- gaat kosten. De Galaxy J6 Prime zal ook op dezelfde adviesprijs zitten in vergelijking met de bestaande Galaxy J6. Hiermee zijn er op dit vlak ook geen schokkende wijzigingen en kun je dus al snel de beschikking hebben over een snelle maar betaalbare Galaxy J4 Prime of Galaxy J6 Prime.

Beschikbaarheid

Wanneer beide modellen beschikbaar komen in Nederland is nog niet duidelijk. Toch verwachten wij dat ze in november beschikbaar gaan komen. Daarmee komen de Galaxy J4 Prime en Galaxy J6 Prime ongeveer een half jaar later nadat de ‘reguliere’ modellen op de markt zijn gekomen.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.