Foto’s gelekt van de Motorola Moto Z3 Play

Al eerder waren er renders gelekt van de nieuwe Moto Z3 play, maar nu zijn er ook foto’s online gekomen van de nieuwe Moto Z3 Play. De foto’s bevestigen de eerdere renders die we hebben gezien. Zo missen we de vingerafdrukscanner op zowel de voorzijde als op de achterzijde van het toestel.

Eerste specificaties

Alhoewel er nog niet veel bekend is over de Moto Z3 Play kunnen we toch al wat geruchten terugvinden. Zo gaan er geruchten rond dat de vingerafdrukscanner verstopt is in de powerknop of dat de sensor verplaatst is naar de zijkant. Op een andere foto treffen wij het typenummer XT1929 aan, welke overeenkomt met het ontwerpnummer van deze Motorola. In dezelfde foto zien wij dat deze nieuwe smartphone standaard wordt geleverd met Android 8.1.

Overige specificaties, die wij zover hebben kunnen terughalen, zijn onder ander dat het model wordt geleverd met een 6 inch touchscreen met een maximale resolutie van 2160 x 1080 pixels. Er moeten varianten beschikbaar komen met 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslag of een versie met 6 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Vermoedelijk wordt de Moto Z3 Play in juni gepresenteerd aan het grote publiek. Wanneer de smartphone werkelijk leverbaar gaat worden is nog onbekend. De adviesprijs is ook nog niet bekend.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.