Foto’s gelekt van de Google Pixel 3 XL

Al eerder hebben wij foto’s gedeeld van mogelijk het nieuwe ontwerp van de Pixel 3 XL. Toen waren enkel afbeeldingen van de screenprotector gelekt. Vandaag zijn er ook beelden gelekt van de smartphone zelf. De foto’s bevestigen het ontwerp van de Pixel 3 XL.

Ontwerp Pixel 3 XL

Zoals al eerder werd vermoed beschikt de Pixel 3 XL over een notch aan de bovenzijde van het scherm. Aan de onderzijde is nog een kleine rand overgehouden. Hiermee benut Google toch de maximale schermgrootte op deze smartphone. Volgens de bron heeft de Pixel 3 XL ook een achterkant van glas. Hiermee is het mogelijk om deze smartphone draadloos op te laden. Deze achterzijde lijkt verdacht veel op de achterzijde van de bestaande Pixel 2 XL. De sensor, die de camera ondersteunt, is nu echter wel tussen de camera en de LED flitser geplaatst. Google lijkt zich niet druk te maken om de dual-camera hype en kiest dus vooralsnog voor de enkele camera aan de achterzijde.

Aan deze zelfde achterzijde zien wij ook nog de vingerafdrukscanner zitten. Hiermee is de Pixel 3 XL in eerste instantie gewoon een goede upgrade van de bestaande Pixel 2 XL. Vooral aan de voorzijde kunnen wij de verschillen goed opmerken. Er zijn wel wat cosmetische wijzigingen op te merken. De slot waar de simkaart in gaat is verplaatst van de linkerzijde naar de onderzijde. Aan de onderzijde treffen wij nu ook een USB-C connectie aan. Zaken zoals de volumeknoppen en de powerknop zijn onveranderd gebleven op de Pixel 3 XL. Op het gebied van hardware moeten de verschillen dan beter gemaakt worden.

Specificaties

Alhoewel Google zelf nog niet veel los laat over de Pixel 3 XL is er toch al wel wat informatie gelekt over deze smartphone. Zo zal de smartphone de beschikking krijgen over een Snapdragon 845 chipset met 4 GB werkgeheugen. Voor de opslag heeft Google gekozen voor 128 GB. De Pixel 3 XL is vermoedelijk de eerste smartphone die uitgeleverd zal gaan worden met Android P. Dit laatste ligt dan in de lijn van traditie en het zal ons juist uiterste verbazen als Google voor Android 8.1 kiest.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.