Mobiele telefoons Oppo

Fabrikant Oppo komt mogelijk naar Nederland

Fabrikant Oppo komt mogelijk naar Nederland

Het merk Oppo is in Nederland enkel mondjesmaat via grijze import leverbaar. Het moederbedrijf van Oppo, BBK, brengt al wel de OnePlus smartphones uit in Nederland. Voor het moederbedrijf is de Nederlandse markt dus niet onbekend. Dat oppo nu ook officieel in Nederland leverbaar gaat worden is dan ook een logische stap. Wij kunnen dan ook spoedig de eerste smartphones gaan verwachten, aldus bronnen.

Oppo Find X

Op 19 juni heeft Oppo een release gepland in Parijs voor hun nieuwe Find X. Op zich is dit al een opmerkelijke wending in het verhaal, aangezien Oppo zich tot op heden op de Chinese markt heeft gericht. De internationale release is dan ook goed mogelijk gezien de keuze voor Parijs. De Find X smartphone wordt het nieuwe vlaggenschip van Oppo en komt met hoogwaardige specificaties. Vooralsnog blijven de specificaties enkel en gerucht en moeten wij het nog doen met gelekte informatie en beelden. Toch krijgen wij wel een goed beeld van de opkomende smartphone.

Dat de Find X ook goed in Nederland gebruikt kan worden kunnen wij direct uit de specificaties halen. Alle frequenties voor 4G worden door de Find X ondersteunt. Hierdoor kan de smartphone ook prima in Nederland gebruikt worden. Overige smartphones van Oppo hadden dit tot voor kort niet. De Find X krijgt een touchscreen mee met een schermafmeting van 6.4 inch en met een maximale resolutie van 2340 x 1080 pixels. Volgens de laatste geruchten zal de Find X geleverd worden met de Snapdragon 845 chipset. De nieuwe Find X wordt geleverd met 256 GB opslag. Een release met Android P zit er nog niet in aangezien de eerste versie pas in september wordt verwacht.

Qua ontwerp is er nog weinig bekend. Zo weten we tot op heden nog niet of de Find X wordt geleverd met een notch aan de bovenzijde of dat de smartphone een volledig scherm aan de voorzijde heeft. Al eerder bracht het moederbedrijf eerder een smartphone uit in China met een volledig scherm aan de voorzijde. Het vermoeden is er wel, aangezien de notificatiebalk nu aan de onderzijde is gemonteerd volgens de laatste renders. Het is een opmerkelijke plek, maar zeker niet gek als je beseft dat er mogelijk aan de bovenzijde geen plek hiervoor is.

19 juni

Op 19 juni zal Oppo zijn Find X werkelijk lanceren. Zoals gezegd gaat het dan vermoedelijk om een internationale release en wordt het ook bekend of dit merk zijn intrede op de Nederlandse markt zal doen. het wordt dan ook bekend welke adviesprijs het nieuwe vlaggenschip zal krijgen. Wij zullen de informatie dan uiteraard direct delen.

Avatar voor Paul Herps

administrator
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.