Elk detail over de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro al bekend

Lees hier alle details over de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro.

Inmiddels hebben wij wel de ervaring dat OnePlus de details over een aankomende smartphone niet goed binnen het bedrijf weten te houden. In de afgelopen weken is er dan ook het nodige naar buiten gekomen over deze nieuwe smartphone. Alle details over de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro zijn vandaag echter kenbaar gemaakt. Hierdoor is er bijna geen enkel detail meer wat wij nog missen.

OnePlus 8 Pro

Het is onmiskenbaar dat de OnePlus 8 Pro het vlaggenschip van het merk zal worden. Op dit model zullen dan ook de nieuwste gadgets terug te vinden zijn waaronder de ondersteuning van 5G. De verwachtingen rondom deze smartphone zijn dan ook hooggespannen. De high-end smartphone wordt geleverd met de Snapdragon 865 chipset. Deze zal ondersteunt worden door 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Er zal echter ook een duurdere variant op de markt komen. Je hebt dan de beschikking over 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag.

Het paradepaardje vanuit OnePlus zal daarnaast voorzien worden van hun nieuwste 120 Hz schermtechnologie. Deze techniek werd voor het eerst in januari getoond. Het was nog niet de verwachting dat het scherm al zo snel zijn intrede zou maken in een smartphone. In ieder geval krijgt de OnePlus 8 Pro de beschikking over een 6.78-inch Fluid AMOLED display met een maximale resolutie van 3120 x 1440 pixels. In de linker bovenhoek is en gat in het scherm te zien waarin de 16 megapixel selfiecamera is weggewerkt.

Extra details over de camera’s achterop ontbreken helaas nog. Wel weten bronnen te melden dat de OnePlus 8 Pro aan de achterzijde voorzien zal worden van een 48 megapixels hoofdcamera. De tweede lens heeft deze zelfde resolutie en heeft waarschijnlijk de functie als ultrabreedhoeklens. De derde lens is een 8 megapixel lens die waarschijnlijk zijn taak zal vervullen als telefotolens. In eerste instantie zou de fabrikant kiezen voor een Time-of-Flight sensor. Hier zijn ze vermoedelijk nu van afgestapt en is er een 5 megapixel dieptesensor aanwezig. Over deze laatste lens is nog niet iedereen gelijkgestemd.

OnePlus 8

Met de ‘standaard’ OnePlus 8 zul je zeker ook niet klagen. Je zult uiteraard wel op enkele vlakken wat moeten inleveren. Dit valt direct op wanneer je naar het scherm kijkt. Deze smartphone is voorzien van een 6.55 inch scherm met een verversingsfrequentie van 90 Hz. De maximale resolutie is hierdoor ook iets gezakt naar 2400 x 1080 pixels.

Aan de achterzijde is de OnePlus 8 verder kaalgeplukt. De dieptesensor heeft vermoedelijk plaats moeten maken voor een 2 megapixel macrolens. Daarnaast schittert de telefotolens in afwezigheid. De ultrabreedhoeklens heeft in resolutie moeten inleveren. Deze lens heeft nu een maximale resolutie van 16 MP.

Opmerkelijk genoeg zal de OnePlus 8 draadloos laden niet ondersteunen. Om eerlijk te zijn mag je dit wel verwachten op een smartphone van dit kaliber. Wellicht dat de fabrikant ons kan verrassen met een zeer verrassend lage prijs. Wanneer dat het geval is zullen wij het hun direct vergeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Huawei P40

Huawei kondigt via livestream P40-serie aan

Volgend bericht

Alle details over de Galaxy M11 liggen vroegtijdig op straat.

Details op straat over de Samsung Galaxy M01 en Galaxy M11

Gerelateerde berichten

Total
6
Share