Galaxy Fold in september in de winkels

Eindelijk! De Galaxy Fold komt ook beschikbaar in Nederland

We hebben er lang op moeten wachten. Er gingen zelfs geruchten rond dat de Galaxy Fold mogelijk niet meer naar Nederland zou komen. Gelukkig is hier niets van waar. De voorverkoop van de opvouwbare smartphone zal op 20 december starten. Op 10 januari zullen de eerste leveringen dan plaatsvinden.

Veel onduidelijkheden

Rondom de Galaxy Fold waren er veel onduidelijkheden. In eerste instantie leek het er op dat de smartphone niet meer in Nederland beschikbaar zou komen. Vorige week dook er echter een bericht op waarin de komst naar Nederland wel werd vermeld. In firmware was het duidelijk dat de Galaxy Fold ook geschikt zou zijn voor de Nederlandse markt. Het was eigenlijk wel opmerkelijk te noemen dat ons kikkerlandje overgeslagen zou worden. De opvouwbare smartphone is inmiddels ook in Duitsland en in Frankrijk geruime tijd in de verkoop.

Na veel onduidelijkheden en de vele geruchten heeft Samsung vandaag eindelijk zelf bericht gegeven over de komst van deze Galaxy Fold in Nederland. Bij KPN, T-Mobile en bij Samsung zelf zal de voorverkoop op 20 december starten. Hierna moet je nog wel even geduld hebben. De leveringen zullen pas op 10 januari plaatsvinden. Hierna zal de Galaxy Fold landelijk leverbaar worden.

Hoge prijs

Zoals wij eerder al wisten te melden zal de Galaxy Fold zeker geen goedkope aanschaf worden. De prijs is vastgesteld op € 2.020,=. Vermoedelijk is dit een knipoog naar het jaar waarin de smartphone werkelijk geleverd zal worden in Nederland. Wanneer je de smartphone besteld krijg je er ook nog de Galaxy Buds bij met een waarde van € 149,=. Daarnaast krijg je de Aramid Fiber Slim Cover meegeleverd. Voor deze prijs mag je gelukkig ook rekenen op 24 x 7 support en 1-op-1 contact met een van de experts van Samsung mocht dit noodzakelijk zijn.

Klantervaring

In de afgelopen maanden heeft Samsung de Galaxy Fold verfijnd om te garanderen dat deze de best mogelijke ervaringen levert. Daarbij zijn niet alleen het ontwerp en de materialen van de Galaxy Fold verbeterd, ook is de tijd genomen om de klantervaring opnieuw te ontdekken.

“Met de Galaxy Fold verleggen we de grenzen van het traditionele smartphonedesign, waardoor we een compleet nieuwe gebruikservaring creëren,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De baanbrekende mobiele technologie geeft mensen de kans zelf nieuwe grenzen op te zoeken. De Galaxy Fold biedt het grootste smartphonescherm ooit zonder ook maar enige concessie te doen aan draagbaarheid.”


 
Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.