Eerste renders van de Motorola Moto G7 gelekt

Alhoewel de Moto G6 recentelijk pas goed beschikbaar is geworden, is Motorola mogelijk al bezig met de opvolger van deze smartphone. Over de Moto G7 is nog weinig bekend, maar op basis van de inmiddels bekende informatie kunnen de eerste renders gemaakt worden

Alhoewel de Moto G6 recentelijk pas goed beschikbaar is geworden, is Motorola mogelijk al bezig met de opvolger van deze smartphone. Over de Moto G7 is nog weinig bekend, maar op basis van de inmiddels bekende informatie kunnen de eerste renders gemaakt worden

Notch

Zoals je goed kunt zien op de eerste renders zal de Moto G7 wellicht de eerste smartphone worden van Motorola met enkel een ‘waterdruppel’ aan de bovenzijde. In deze minimale uitsparing van het scherm zal enkel de camera worden ingebouwd. Hiermee wil de fabrikant de Moto G7 meer een up-to-date look gaan geven als de eerste renders en lekken kloppen. Al eerder was deze smartphone eens gelekt, maar toen was het nog niet duidelijk dat het hier om de Moto G7 zou gaan.

Ontwerp

Het eerste wat ons uiteraard opviel was de kleine notch aan de bovenzijde. Aan deze zelfde voorzijde zien wij ook dat de Moto G7 toch met relatief dikke bezels wordt geleverd. Aan de onderzijde van het scherm is deze bezel nog een stuk dikker.

Aan de achterzijde is de cameramodule goed aanwezig. De camera is aan de achterzijde in een ronde uitstulping geplaatst waardoor de camera prominent aanwezig is. Deze achterzijde lijkt uit glas te zijn opgebouwd waardoor draadloos opladen ook tot de mogelijkheden moet gaan behoren. De Moto G7 wordt geleverd met een tweetal camera’s aan de achterzijde. De resoluties van deze camera zijn helaas nog niet bekend. Onder de camera treffen wij nog een vingerafdrukscanner aan. Of deze vingerafdrukscanner ook daadwerkelijk aanwezig is op de Moto G7 is nog maar de vraag. Steeds meer smartphones zullen uitgevoerd worden met een in-display scanner.

In de eerste renders is de Moto G7 in het wit en in het zwart getoond. Op zich zien ze er beide netjes uit, maar of beide kleuren ook werkelijk beschikbaar komen is dan nog maar de vraag. Omtrent deze smartphone is nog weinig bekend, maar op korte termijn zal hier natuurlijk wel meer duidelijkheid in gaan komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Volgens een goed geinformeerde bron zal de nieuwe Galaxy S10 qua vormgeving amper afwijken ten opzichte van zijn voorgangers. Alhoewel de bron niet meldt wat wij hierin dan verder kunnen verwachten ontstaat hierdoor wel een goed beeld van de nieuwe Galaxy S10. Samsung ziet het wellicht als een tijdloos ontwerp, maar de meningen hierin zijn wel verdeeld.

Samsung Galaxy S10 wijzigt niet in vormgeving

Volgend bericht
Al eerder deze week hadden wij bericht dat Huawei mogelijk sjoemelsoftware gebruikt om de prestaties van hun smartphones verder op te voeren. Op basis van deze informatie heeft benchmarker 3DMark ook uitvoerig onderzoek hier naar gedaan. Zij zijn eveneens tot deze conclusie gekomen en heeft hier dan ook passende maatregelen voor genomen. Bepaalde modellen kunnen wij dan ook niet meer in de benchmarks terugvinden.

Bepaalde Huawei smartphones verwijderd uit benchmarks

Gerelateerde berichten
Total
1
Share