De Galaxy Fold 2 voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd.

Eerste foto’s van de Samsung Galaxy Fold 2 gelekt

De eerste beelden van de Samsung Galaxy Fold 2 zijn mogelijk, vanuit China, op het internet beland. De foto’s geven ons een goed beeld wat wij kunnen verwachten van deze nieuwe opvouwbare smartphone. Dit zijn nu de eerste echte foto’s van een smartphone waarover al geruime tijd gesproken wordt.

Foto’s Galaxy Fold 2

De nieuwe Galaxy Fold 2 zal behoorlijk verschillen ten opzichte van de bestaande Galaxy Fold. Zo is de opvouwtechniek gewijzigd naar een horizontale vouw. Dit komt overeen met de vouwtechniek waarover de Motorola RAZR nu beschikt. Op de foto’s wordt het duidelijk wat wij hier mee bedoelen. Wij zien ook dat deze Galaxy Fold 2 de beschikking krijgt over het Infinity-O display. De selfiecamera is dus gewoon in het scherm weggewerkt, net als bij veel andere modellen bij Samsung.

Er is ook een foto beschikbaar waarbij de Galaxy Fold 2 dichtgeklapt is. Aan de buitenzijde is dan duidelijk nog een klein scherm te zien. Hierop wordt onder andere de tijd en datum vermeld. Daarnaast kun je verwachten dat je hierop snel notificaties kunt zien. De veelbesproken scharniertechniek van de Galaxy Fold lijkt wederom zijn weg te vinden in de nieuwste opvouwbare smartphone. In de nieuwste generatie opvouwbare smartphone is deze scharnier wel weer een stukje compacter gemaakt.

Betaalbaar

Volgens verschillende bronnen wil Samsung een betaalbare opvouwbare smartphone op de markt zetten. De Galaxy Fold 2 moet dan ook voor nog net geen € 1.000,= beschikbaar komen. Met deze set wil de fabrikant de opvouwbare smartphone bereikbaar maken voor iedereen. Uiteraard is dit goed nieuws, maar wij moeten er dan wel serieus rekening mee houden dat dit nieuwste model met minder zware hardware uitgevoerd zal worden. Net als bij de Motorola RAZR zul je dus op het gebied van rekenkracht iets inleveren. Details over deze processor zijn er vooralsnog niet.

Lancering

De Galaxy Fold 2 zal naar alle waarschijnlijkheid eind februari gelanceerd worden. De deuren van het MWC in Barcelona worden dan ook geopend en het is de ideale plek voor Samsung om hun nieuwste opvouwbare smartphone te tonen. Doorgaans organiseert Samsung dan hun eigen ‘Unpacked’ evenement, daags voor de opening van de beurs. Wij verwachten dat dit voor de Galaxy Fold 2 niet anders zal zijn. Het is daarnaast goed mogelijk dat zowel deze opvouwbare smartphone als de Galaxy S11 samen hun debuut zullen maken.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.