Samsung Galaxy A52 5G wordt mogelijk op korte termijn gelanceerd.

Eerste details over de Samsung Galaxy A52 5G bekend

De Samsung Galaxy A52 5G lijkt steeds dichterbij te komen. Vandaag heeft een Chinese keuringsinstantie het model goedgekeurd. Dankzij deze goedkeuring is er nu ook meer duidelijk over de smartphone. Wij delen graag deze informatie met jullie.

Details Galaxy A52 5G

De vermelde A52 5G heeft modelaanduiding SM-A5260 en ondersteunt opladen van 15 W, maar de vermelding op de website van de Chinese toezichthouder onthult geen andere specificaties.

De Galaxy A52 5G, gespot op Geekbench (modelcode SM-A526B), onthulde echter dat de smartphone op Android 11 zal draaien en de Snapdragon 750G SoC met 6 GB RAM aan boord heeft. De 4G-variant ( SM-A525F ) was daarentegen verschenen in de benchmarkdatabase met de Snapdragon 720G en 8GB RAM.

In dat opzicht zijn er dus nog wel wat tegenstrijdigheden, maar naar alle waarschijnlijkheid mogen wij wel van de Snapdragon 750G uit gaan in combinatie met 6 GB werkgeheugen. Dat is zeker niet onaardig te noemen.

Buitenzijde

We kregen ook de render van de Galaxy A52 5G te zien. Hieruit bleek dat de smartphone een 6,5-inch display zal bevatten en een quad-camera op de achterzijde heeft. Het zal ook een vingerafdrukscanner in het scherm hebben en wordt het model geleverd met een 3.5 mm koptelefoonaansluiting. Boven dit artikel hebben wij de render gedeeld zodat je een goed beeld hebt hoe het model eruit zal komen te zien.


Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

4 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.