De Reno5 Pro van Oppo kan mogelijk spoedig al gelanceerd worden.

Eerste details over de Oppo Reno5 Pro duiken op

De nieuwe Reno4-serie is pas op de markt uitgebracht, maar Oppo werkt nu alweer hard aan de Reno5. De eerste details over de Reno5 Pro zijn inmiddels op het internet opgedoken dankzij een vermelding in een databank. Deze informatie kunnen wij dus wel als betrouwbaar aanmerken.

Lek vanuit TENAA

De TENAA is een Chinese overheidsinstantie die smartphone’s een goedkeuring kan geven. Je kunt deze instantie vergelijken met de FCC uit Amerika. Twee Oppo-smartphones met modelnummers PDSM00 en PDST00 zijn zojuist gecertificeerd door TENAA en de kans is groot dat we naar twee versies van de aankomende Reno5 Pro 5G-smartphone kijken. De lijst geeft ons een basisoverzicht van enkele specificaties: de nieuwe smartphone heeft een 6,55-inch scherm en een grote batterij.

Reno5 Pro met grote accu

TENAA heeft de Reno5 Pro vermeld met een batterijcapaciteit van 2.125 mAh, wat naar alle waarschijnlijkheid een van de twee accucellen is die nodig zijn om de 65W SuperVOOC 2.0 mogelijk te maken. Dit betekent dat de werkelijke capaciteit 4.250 mAh zal zijn – een lichte verbetering ten opzichte van de 4.000 mAh-cellen in de twee voorgangers Reno3 Pro 5G en Reno4 Pro 5G .

Camera

De hoofdcamera aan de achterzijde is een 64 MP-sensor. Daarbij komt nog een 8 MP ultrabreedhoeklens en twee 2 MP camerasensorensensoren, waarschijnlijk voor macro- en dieptefotografie. Aan de voorkant zit een 32 MP selfie-camera.

Verschillende versies

Oppo werkt naar verluidt aan drie Reno5-apparaten: een normaal model, een Pro en een derde, mogelijk Pro Plus-model. Eén model zal een Snapdragon 765G draaien, de Pro zal worden aangedreven door de Dimensity 1000+ chipset en het derde model zou volgens geruchten een Snapdragon 865 gebruiken.

Zoals de Reno5-serie de laatste tijd heeft gelekt, verwachten we hun aanstaande aankondiging zeer spoedig. Informatie hierover ontbreekt echter vooralsnog.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.