De Motorola Moto E7 Plus heeft zich voor het eerst laten vastleggen op foto's.

Eerste beelden van de Motorola Moto E7 Plus duiken op

Motorola zit zeker niet stil. Dit jaar al heeft de fabrikant 12 modellen op de markt gebracht. Voor zover het er nu naar uit ziet kunnen wij wellicht dit jaar nog een dertiende smartphone verwachten. De eerste beelden van de Motorola Moto E7 Plus zijn namelijk opgedoken. De eerste beelden zijn nog wat vaag, dus veel informatie kunnen wij nog niet verstrekken helaas.

Vage foto’s

Het is niet de eerste keer dat er vage foto’s opduiken van een smartphone. Al vaker worden er dergelijke foto’s geplaatst. Je kunt haast zeggen dat de foto’s in alle snelheid zijn genomen. Met de hedendaagse smartphone is het scherpstellen echter zo gepiept. In sommige gevallen moet wij dus deze foto’s nog met een korrel zout nemen. Op basis van de eerste foto’s moeten wij dus maar even kijken wat wij kunnen verwachten.

Buitenzijde Moto E7 Plus

De lekker heeft in ieder geval de moeite genomen om de smartphone vanuit verschillende hoeken te fotograferen. Op basis van deze foto’s kunnen wij melden dat de Moto E7 Plus over een kleine notch aan de bovenzijde zal beschikken. In deze notch is dan de selfiecamera verwerkt. Op basis van wat wij nu kunnen zien lijken de bezels een stuk smaller te zijn. De rand aan de onderzijde lijkt echter weer gegroeid te zijn.

Het is gebruikelijk dat Motorola zijn schermen ‘hergebruikt’ voor andere smartphones. Het lijkt er sterk op dat de Moto E7 Plus dan de beschikking zal krijgen over een 6.5 inch HD+ display. Dit is hetzelfde scherm die wij tegenkomen in de One Fusion en de Moto G8 Power. Hierdoor hebben wij wel weer een beter beeld van wat wij kunnen verwachten op dat gebied. Het is tevens een prima methode om de kosten voor een smartphone laag te houden. Dat laatste is nou precies de insteek bij de Moto E7 Plus.

Aan de achterzijde zien wij een typisch ontwerp terugkomen van Motorola. Ditmaal heeft men gekozen voor een verticale camerasetup. Wij zien hier dan ook de hoofdcamera aan de bovenzijde en een tweede camera. Als extra kiest de fabrikant nog voor een LED-flitser en een autofocuslens. Op deze zelfde achterzijde zien wij het logo van de fabrikant staan. Ditzelfde logo is vermoedelijk de plek voor de vingerafdrukscanner.

Meer details

Vooralsnog moeten wij het doen met de globale informatie die de foto’s ons geven. Informatie over de hardware ontbreekt dus vooralsnog. Ditzelfde geldt voor de gekozen camera’s. Ongetwijfeld zal er spoedig meer informatie volgen, want met dergelijke lekken komen de specificaties kort hierna bovendrijven. Het is nu enkel afwachten wanneer dit gebeurd en of er ook meer duidelijkheid komt wanneer de smartphone gepland staat voor lancering.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.