De derde generatie Apple iPhone SE komt mogelijk in het eerste kwartaal van 2022.

Eerste beelden van de iPhone SE2 gelekt?

Dat Apple momenteel werkt aan de opvolger van de populaire en goedkope iPhone SE is inmiddels bekend. Vooralsnog moeten we het doen met geruchten en mogelijke specificaties. De geruchten krijgen nu wat extra kracht door mogelijk gelekte beelden van @OnLeaks. Deze bron lekt wel vaker dergelijke beelden en kan als betrouwbaar worden bestempeld.

Renders

Alhoewel de eerste gelekte renders doen vermoeden dat Apple werkelijk bezig is met de iPhone SE2 blijft het vooralsnog de vraag of hij echt gaat komen. Vanuit Apple blijft het nog angstvallig stil. Ook kan de lekker van deze foto kan niet bevestigen of het nu werkelijk om de juiste renders gaat. Of deze renders dus ook werkelijk de nieuwe iPhone SE2 tonen blijft daarom nog even vaag en moeten wij ons nog maar even vasthouden aan het feit dat de opvolger er vermoedelijk wel gaat komen.

Logische opvolger

Dat Apple zou werken aan de opvolger van de populaire iPhone SE is goed mogelijk. Het is het goedkope en compacte model van de duurdere iPhone range. Het model kenmerkt zich onder andere door het kleine scherm en inmiddels is het meer dan twee jaar geleden dat het huidige model op de markt verscheen. Als we eens goed kijken naar de renders grijpt Apple bij deze opvolger terug naar het design van de iPhone 5. Deze laatste iPhone had wel een scherm die vrijwel de gehele voorzijde in beslag nam. Bij de iPhone SE moeten wij vermoedelijk genoegen nemen met een iets kleiner Retina scherm met een afmeting van vermoedelijk 4 inch. Ook nemen wij afscheid van de 3.5 mm jackplug welke vanaf de iPhone 7 al afwezig is. Vermoedelijk krijgt de nieuwe iPhone SE2 de Apple A10 of A11 processor mee en waarschijnlijk 2 GB werkgeheugen. Qua camerawerk moeten we verwachten dat deze gelijk zal zijn met de bestaande iPhone 7 of iPhone 8.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.