Dummy’s van nieuwe iPhone’s getoond

Het is niet onbekend dat fabrikanten werken met dummy's. De dummy's voor de opkomende iPhone's zijn nu ook gespot en direct online gezet. De dummy's zijn niet werkende smartphones en worden doorgaans gebruikt door fabrikanten van accessoires. Op deze manier zijn er ook direct accessoires beschikbaar op het moment dat de nieuwe iPhone's beschikbaar komen.

Het is niet onbekend dat fabrikanten werken met dummy’s. De dummy’s voor de opkomende iPhone’s zijn nu ook gespot en direct online gezet. De dummy’s zijn niet werkende smartphones en worden doorgaans gebruikt door fabrikanten van accessoires. Op deze manier zijn er ook direct accessoires beschikbaar op het moment dat de nieuwe iPhone’s beschikbaar komen.

Dummy’s

De dummy’s geven onze een goede kijk in wat de iPhone’s in werkelijk gaan worden. De iPhone X wordt moment vergeleken met de iPhone 7 Plus qua grootte. Hiermee komt de nieuwe iPhone X aardig overeen, echter heeft deze wel de beschikking over het immense 6.5 inch scherm. Enkel door de bezels aan alle kanten te verkleinen heeft de fabrikant er een groter scherm in de iPhone X gekregen. De iPhone 9 is, ten opzichte van de iPhone X, de goedkoopste versie van de drie. Het model moet de beschikking gaan hebben over een 6.1 inch LCD-scherm en een enkele camera aan de achterzijde.

Dualsim

Volgens laatste berichten komen twee van de drie nieuwe iPhone’s dit jaar met een dualsim ondersteuning. Volgens laatste berichten wordt de fysieke dualsim kaarthouder enkel in China uitgebracht. In andere landen ondersteunen de twee iPhone’s de virtuele Apple SIM. Dit laatste is geen onbekende dienst van de fabrikant. In 2014 bracht de fabrikant deze versie al uit op de iPad Air 2. Hierdoor kon je makkelijk wisselen tussen de goedkoopste provider. Bij lancering werden er ruim 180 landen ondersteunt, echter was China hier geen onderdeel van. Vermoedelijk blijft de ondersteuning voor deze 180 landen gehandhaafd en dit verklaart de komst van de dualsim kaartslot in China.

De verkopen van de iPhone kunnen met deze toevoeging flink exploderen. In China gebruiken veel mensen een dergelijke oplossing echter zijn ze genoodzaakt om een Android smartphone te gebruiken. Door het huidige gemis van dualsim op de iPhone zijn de chinezen nu juist gebaat bij een oplossing. De oplossing lijkt er dus, volgens bronnen, te komen. Met deze wijziging kan Apple in ieder geval wel rekenen op een flinke boost in de verkopen aangezien juist in deze landen dualsim enorm populair is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Recentelijk hebben wij al bericht over het bestaan van nog een derde nieuwe Motorola smartphone. Vermoedelijk gaat deze onder de naam Motorola One door het leven en heeft slechts enkele kleine wijzigingen. Vandaag is er een foto verschenen van een Motorola die wij op dit moment nog niet helemaal kunnen plaatsen.

Onbekende Motorola op foto’s verschenen

Volgend bericht
Huawei zet goed in op high-end smartphones, maar we mogen ook niet vergeten dat de fabrikant enkele mooi midrange smartphones heeft. De nieuwe Nova 3 is hier een mooie toevoeging voor. Of het model uiteindelijk ook in Nederland leverbaar zal gaan worden blijft nog even de vraag. De Nova-serie is in Nederland mondjesmaat leverbaar en veelal via grijze import. Wellicht is dit de eerste midrange smartphone die wel via officiele kanalen in Nederland verkocht gaat worden.

Huawei Nova 3 specificaties gelekt

Gerelateerde berichten
Total
13
Share