Er is een foto verschenen waarop het definitieve ontwerp van de nieuwe iPhone's te bewonderen is. Eerder waren er deze week al enkele vage foto's op het internet verschenen, maar gelukkig is er nu ook een scherpe foto. Met deze foto kunnen wij goed zien wat de verhouding is tussen de drie nieuwe modellen.

Dummy’s tonen definitief ontwerp van de iPhone

Er is een foto verschenen waarop het definitieve ontwerp van de nieuwe iPhone’s te bewonderen is. Eerder waren er deze week al enkele vage foto’s op het internet verschenen, maar gelukkig is er nu ook een scherpe foto. Met deze foto kunnen wij goed zien wat de verhouding is tussen de drie nieuwe modellen.

Ontwerp

De nieuwe iPhone X krijgt een gelijk ontwerp mee ten opzichte van de huidige generatie. Dit ontwerp heeft Apple ook doorgetrokken in de nieuwe iPhone X Plus. Dit betekent dat zowel de iPhone X als de iPhone X Plus dezelfde glasafwerking krijgen in vergelijking met de huidige iPhone X. Ook de verticale positie van de camera is behouden gebleven op de nieuwe smartphones. Aan de bovenzijde zien wij de relatief grote notch terug en zien wij in de zijkanten de powerknop. Aan de andere zijde zien wij de volumeregeling terug.

iPhone 9

De vreemde eend in de bijt is wellicht de nieuwe iPhone 9. Zo heeft dit model geen OLED-scherm, maar kiest Apple in dit geval voor een LCD-scherm. Vanwege de keuze voor dit scherm zien wij aan de voorzijde wel weer iets dikkere bezels terug. Daarnaast kent de fabrikant nog problemen met het scherm rondom de notch. De problemen zorgen er ook voor dat deze iPhone 9 vermoedelijk pas eind november mondjesmaat beschikbaar gaat komen. De tijd zal het leren of dit werkelijk het geval is. Aan de achterzijde van de iPhone 9 zien wij ook een enkele camera terug in plaats van de dualcamera-setup bij de andere twee modellen. De knoppen die in de zijkant zijn verwerkt van de iPhone 9 komen wel weer overeen en hebben dus dezelfde plek gekregen.

Beschikbaarheid

Volgens laatste geruchten gaat Apple deze nieuwe smartphones vermoedelijk op 11 september lanceren. Later die maand moeten zowel de iPhone X als de iPhone X Plus leverbaar gaan worden. Vanwege productieproblemen bij de iPhone 9 wordt de verkoop van dit model later gestart. De iPhone 9 wordt ook niet eerder verwacht dan halverwege november. Dit is natuurlijk het geval wanneer de productieproblemen spoedig zijn opgelost.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.