Dit is wat de Samsung Galaxy S22 gaat kosten

Details over de Galaxy S22 stromen nu al binnen.

Het laatste dat we hoorden over de prijsintenties van Samsung met de Galaxy S22-serie , zouden niet verschillen van de lanceringsprijzen van de S21-lijn , ook al zouden we een nieuw ontwerp en krachtigere componenten hebben. Samsung is echter misschien van gedachten veranderd, nadat het in productieproblemen kwam met de nieuwe Exynos 2200- processor en gezien de algemene tijden van chiptekorten waarin we leven.

Prijsverschillen Galaxy S22

Tipster Gallox beweert dat we tot € 100,- in prijsverschillen van de Galaxy S22-lijn kunnen zien, en het hoogste prijsverschil zou naar de Galaxy S22 Ultra gaan:

Houd er rekening mee dat de bron ook adviseert dat dit prijzen zijn voor 256 GB-modellen, aangezien Samsung zich naar verluidt voorbereidt om de basisopslag van de Galaxy S22-lijnleden vanaf het begin te verdubbelen. Dit zal zijn telefoons nog verder onderscheiden van de iPhone 13- serie van Apple, die begint met 128 GB basisopslag. 

Pandemie

Het heeft er alle schijn van dat Samsung noodgedwongen de prijzen moet opschroeven. De wereldwijde tekorten bij de chipfabrikanten drijven de prijzen van de chips op. Hierdoor moet Samsung onder aan de streep meer afrekenen voor dezelfde chip. De Galaxy S22 lijkt in de basis dus enkel verbeterd te zijn en hierdoor kan de enorme prijsstijging niet direct verklaard worden. Enkel de chiptekorten kunnen deze enorme prijsstijging wel weer verantwoorden.

Vooralsnog zullen wij alles nog even moeten afwachten. Vermoedelijk weten wij dit in de loop van januari definitief.

2 reacties
  1. Ik héb nét in december de Samsung Galaxy S21 plus gekocht. Misschien dat ik mijn toestel kan “omwisselen” mét bijbetaling voor een S22 plus. Maar alléén als hét écht de moeite waard is >>> échte verbeteringen <<< Als de verschillen tussen de apparaten nihil zijn, dan doe ik hét niet. Deze bevalt me uitstekend !!
    Groet Trudy Koopmans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht
Samsung Galaxy A33 5G lekt in detail.

Samsung Galaxy A33 5G in detail

Volgend bericht
OnePlus Nord N20 getoond op renders.

OnePlus Nord N20 5G lekt uit in renders

Gerelateerde berichten
Total
2
Share