Dit is wat de Motorola Moto G Stylus 2021 ons te bieden heeft

De Moto G Power en de Moto G Stylus zijn officieel gelanceerd en komen spoedig naar Nederland.

Hoewel Motorola al geruime tijd elk jaar talloze apparaten uit de Moto G-serie op de markt brengt, heeft de fabrikant pas begin 2020 de budgetvriendelijke familie uitgebreid met een model met een styluspen. In 2021 zal de opvolger gepland staan (Moto G Stylus 2021) en de eerste details zijn vandaag gelekt.

Wijzigingen Moto G Stylus 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas nog geen renders beschikbaar van de nieuwe Moto G Stylus 2021. Toch zijn er wel enkele visuele veranderingen volgens een betrouwbare bron. Vergeleken met zijn 6,4-inch voorganger, wordt verwacht dat deze mid-ranger in 2021 het schermoppervlak aanzienlijk zal vergroten, tot 6,81 inch. Desondanks kunnen wij wel rekenen op dezelfde “Full HD +” -resolutie.

De andere wijziging is dat de vingerafdrukscanner van de achterkant naar de zijkant van de Moto G Stylus 2021 gaat. Veel mensen had de voorzichtige hoop dat juist dit model met een in-display vingerafdrukscanner geleverd zou worden.

Upgrades

Uiteraard zitten er ook een aantal andere upgrades te verwachten, waaronder een sprong van een redelijk krachtige Snapdragon 665-processor naar een iets sneller Snapdragon 675-model en de toevoeging van een 2 MP dieptesensor aan de achterkant van de Moto G Stylus 2021. 

Vreemd genoeg zou de Moto G Stylus 2021 (wat overigens natuurlijk een onbevestigde naam is) de 16 MP ultrabreedhoeklens van zijn voorloper kunnen vervangen door een 8 MP camera van hetzelfde type, hoewel dat nog niet bevestigd is uiteraard. Mogelijk zijn hier dan ook nog wijzigingen in terug te vinden bij de werkelijke lancering.

Hetzelfde geldt voor de 48 MP primaire en 2 MP macro lenzen, evenals de 16 MP selfie camera van de volgende generatie G Stylus, die op geen enkele manier speciaal klinkt op dit moment. Er zijn immers hier geen wijzigingen direct op te merken. Wellicht dat de software nog wat zaken glad weet te strijken.

Ondertussen moet je ervan uitgaan dat de ongewijzigde batterij van 4000 mAh zijn uithoudingsvermogen zal verminderen als gevolg van de toename van de schermgrootte, maar als Motorola de prijs precies goed krijgt, maakt dat waarschijnlijk niet uit voor de stylusliefhebbers met een krap budget.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

De Nokia 6300 en 8000 zullen binnenkort gelanceerd worden.

Nokia 6300 en 8000 keren mogelijk terug

Volgend bericht

De Apple iPhone SE (2020) is vandaag officieel wereldkundig gemaakt.

Apple iPhone SE 3 komt er voorlopig nog niet

Gerelateerde berichten

Total
3
Share