Meer details gelekt over de Samsung Galaxy S21 FE.

Dit is de Samsung Galaxy S21 FE

Voice lekte vanmiddag beelden uit van de Samsung Galaxy S21 FE. De letters aan het einde van de naam van de telefoon staan ​​voor “Fan Edition” en deze variant levert meestal een “value for money” -ervaring op met een aantal bezuinigingen om de prijs laag te houden. De camerabobbel van de S21 FE maakt bijvoorbeeld deel uit van het achterpaneel in vergelijking met de uitgebreide module op de Galaxy S21.

Eerste details Galaxy S21 FE

De Galaxy S21 FE heeft een iets groter 6,4-inch Super AMOLED Plus-scherm (vergeleken met het 6,2- inch scherm op de Galaxy S21) met een resolutie van 1080 x 2400. Net als de Galaxy S21 zal de FE-variant een gecentreerde punch hebben selfiecamera die Samsung verwijst naar de Infinity-O. Het grotere scherm past in het grotere totale formaat van de Galaxy S21 FE (hoewel beide apparaten dezelfde dikte hebben, is het FE-model 4 mm groter en 3,3 mm breder).

We konden zien dat de smartphone 8 GB geheugen en 128 GB opslagruimte heeft. Op de achterkant bevindt zich een opstelling met drie camera’s, en hoewel dat overeenkomt met het aantal snappers dat bij de Galaxy S21 wordt geleverd, zullen de lenzen op de Galaxy S21 FE ongetwijfeld van mindere kwaliteit zijn. De Galaxy S20 FE was geprijsd op € 699 toen deze vorig jaar werd uitgebracht, dus we konden een vergelijkbare prijs zien voor het model van dit jaar. Wij mogen er uiteraard ook van uit gaan dat 5G weer standaard ondersteund zal worden.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1141

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.