OnePlus Nord N1 5G voor het eerst in beeld gebracht

Dit is de nieuwe OnePlus Nord N1 5G

In 2020 verlegde OnePlus zijn focus van het high-end smartphonesegment naar modellen voor klanten in alle prijscategorieën. Het goedkoopste 5G-model is de Nord N10, en nu heeft de bron die bekend staat als OnLeaks onthuld hoe zijn opvolger eruit zal zien. De bovenstaande afbeelding betreft dus de OnePlus Nord N1 5G.

Lancering

Nieuwe CAD-gebaseerde weergaven van de betaalbare smartphone, met de codenaam ‘Ebba’ en naar verwachting Nord N1 5G genoemd , laten een ontwerp zien dat duidelijk is geïnspireerd op de aankomende OnePlus 9-serie , die volledig zal worden aangekondigd tijdens een evenement op 23 maart.

Achterzijde Nord N1 5G

De herziene camerabobbel benadrukt nu de individuele sensoren en bevat drie snappers in plaats van vier. De hoofd- en ultrabrede camera’s moeten worden behouden, dus misschien vervangt OnePlus de diepte- en macro-shooters door iets nuttigers. Deze subtiele maar belangrijke veranderingen gaan ook door met het “glanzende metalen frame”. De opvolger van de Nord N10 5G vervangt de naar achteren gerichte vingerafdrukscanner ten gunste van een aan de zijkant gemonteerde sensor die ook dienst doet als aan / uit-knop.

Volumetoetsen bevinden zich aan de andere kant van het frame en de onderkant van de telefoon bevat verschillende belangrijke functies: een luidspreker, een USB-C-poort voor snel opladen en een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm.

Scherm

OnePlus heeft de minste wijzigingen aangebracht aan de voorkant van de Nord N1 5G-vervanging. In feite behoudt het model van de tweede generatie hetzelfde 6,49-inch geperforeerde display dat op het origineel werd gebruikt. Of er upgrades zijn doorgevoerd naar de resolutie of de vernieuwingsfrequentie is echter onduidelijk.

Helaas weten we nog niets over de interne specificaties van de Nord N1 5G, maar de originele Nord N10 5G was een van de beste budget 5G-telefoons op de markt, dus de vervanging zou dat ook moeten zijn.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.