Deze smartphones hebben een EISA Award ontvangen

Gisteravond werden de befaamde EISA Awards weer uitgereikt. Ditmaal hebben drie verschillende fabrikanten de prestigeuze prijs in ontvangst mogen nemen. Voor veel fabrikanten is een dergelijke award erg belangrijk. Het stimuleert de verkoop van het genoemde model en daarom zie je ook vaak deze award weer op de verpakking of website staan van de fabrikant.

Honor 10

De Honor 10 is de eerste smartphone die de prijs heeft mogen ontvangen voor beste lifestyle smartphone. De smartphone werd geprezen vanwege het mooie ontwerp en de verschillende kleuren waarin het model beschikbaar is. Ook de NPU-chip in de Honor 10 werd geprezen voor zijn AI features en omgevingsherkenning voor de camera. juist dit laatste zorgt voor de beste foto’s. Hierbij merkt de EISA ook op dat social media zoals Instagram booming zijn en hierdoor goede foto’s steeds belangrijker worden. De Honor 10 heeft op deze fronten goed zijn best gedaan en nu ook de felbegeerde award in de wacht weten te slepen.

Huawei P20 Pro

Een terechte winnaar is de P20 Pro. De smartphone krijgt het predikaat beste smartphone en niet meer dan terecht. De prijs is gewonnen op basis van beste de beste camera’s. Vooral bij veel licht of weinig licht scoort de P20 Pro erg goed, aldus EISA. Ook de AI-features, het AMOLED-scherm en de grote 4000 mAh accu behoren volgens de EISA tot de absolute top. Dat de P20 Pro deze award heeft ontvangen is dus geheel terecht, maar zeker niet onverwacht. 

Nokia 7

De Nokia 7 heeft de award gewonnen voor beste consumenten smartphone. Vooral de prijs- en kwaliteitsverhouding heeft EISA doen beslissen om de award toe te kennen aan de Nokia 7. Voor de relatief lage prijs krijg je namelijk de beschikking over een smartphone met de Snapdragon 660-chipset, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. ook het 6 inch scherm met notch gaven de doorslag om de zward aan deze smartphone toe te kennen. Met deze EISA award wordt meermaals bevestigd dat Nokia weer op de goede weg is om een serieuze concurrent te worden. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.