De eerste renders van de Galaxy Z Fold3 geven ons een inkijk in het nieuwe model.

Deze renders brengen de Galaxy Z Fold3 leven

We hebben meteen nog geen live-foto’s of officiële afbeeldingen van de volgende Galaxy Z Fold3. Deze weergave is waarschijnlijk het op één na beste, aangezien Ben Geskin bekend staat om zijn kwaliteitswerk in het veld en zijn ontwerp lijkt te zijn gebaseerd op de meeste gelekte informatie die we al hebben over de vermeende Galaxy Z Fold3.

Camera’s overgenomen

In willekeurige volgorde is een van de eerste dingen die hier naar voren komen het kenmerkende ontwerp van het camera-eiland, duidelijk rechtstreeks uit de Galaxy S21 Ultra getild . Dit is eigenlijk een redelijk goede gok, aangezien Samsung een staat van dienst heeft in het overdragen van de algemene stijl over zijn smartphones. Met name de S- en Note-lijnen, binnen een generatie. We kunnen er echter niet echt zeker van zijn dat de cameramodules zelf of hun plaatsing identiek zullen zijn op de Galaxy Z Fold3. In feite kunnen we vanwege de uitdagingen en ruimtebeperkingen van de vormfactor waarschijnlijk opnieuw een enigszins gedegradeerde hoofdcamera-instelling op de vernieuwde Fold verwachten.

Galaxy Z Fold3 met S-Pen

Over ruimtebeperkingen gesproken, we zien al geruime tijd hints van S Pen-ondersteuning op de volgende Galaxy Z Fold3. Hoewel de meesten van ons er natuurlijk van uit gingen dat een stylus inhoudt dat die in de behuizing van de telefoon schuift. Nu Samsung een precedent heeft geschapen met de S21 Ultra en zijn volledig afzonderlijke en optionele S Pen, vragen velen zich af of de Koreaanse reus dat misschien ook zal doen met de Galaxy Z Fold3. Blijkbaar denkt Ben Geskin dat ook, aangezien de afgebeelde S Pen veel te groot is om in het het frame van de opvouwbare smartphone te passen.

Eerste geruchten

Nogmaals, dit is slechts één artistieke visie. Een van de meer recente geruchten die we hebben gehoord over de Galaxy Z Fold3 beweert dat het kleinere schermen zal hebben dan zijn voorganger – 7,55″ binnenscherm (lager dan de 7,59″) en 6,21″ buitenscherm (lager dan 6,23″). Naar verluidt zal die opoffering juist nodig zijn om een ​​S Pen in de behuizing van de telefoon te passen. Dus dat blijft ook een mogelijkheid die zeker nog niet uitgesloten mag worden.

Een andere mogelijk verwachte functie van de Galaxy Z Fold3 is een camera onder het scherm. Hoewel het een beetje moeilijk te zeggen is, lijkt dit ook te zijn verwerkt in de weergaven van Ben Geskin.

Als we de geruchten mogen geloven, kunnen we in juni van dit jaar de Galaxy Z Fold3 verwachten, naar verluidt met een prijskaartje dat vergelijkbaar is met dat van de huidige Galaxy Z Fold2. In de aankomende periode zullen de geruchten ongetwijfeld weer verder opwaaien.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.