Deze betaalde Android games zijn nu gratis

Zo nu en dan wil een ontwikkelaar graag wat aandacht voor zijn games. Het komt dan ook meermaals voor dat oorspronkelijk betaalde games tijdelijk gratis worden aangeboden. Wij gaan deze trend op de voet volgen en zullen dan ook vaker dit soort artikelen gaan plaatsen. Zo hoef jij niet meer te zoeken naar aanbiedingen en kun jij vanuit hier makkelijk de game downloaden en installeren.

Reed

Als jij van klassieke platformgames houd is dit het spel wat je moet hebben. In Reed kruip jij in de huid van een klein monster welke is ontstaan vanuit een supercomputer. Juist deze supercomputer heeft nu de hulp nodig van zijn creatie. Het is jouw taak om met de creatie van de supercomputer de magische kubussen te vinden om de supercomputer te redden.

Reed grijpt terug naar de alom oude graphics zoals wij deze in de beginjaren gewend waren van dergelijke games. Je moet over verschillende obstakels heen springen en sommige levels zijn ook echt moeilijk. Voor de echte gamer is dit echt een must-have.

De aanbieding is geldig tot en met 21 februari. Download hem dus snel gratis zo lang het kan. Je kan het spel hier downloaden in de App Store.

Cell 13

Van een heel ander kaliber is Cell 13. Deze game is gericht op de puzzelfanaten. Jij zit opgesloten in een vel en je moet moet enkele simpele voorwerpen jezelf bevrijden. Het spel beschikt over 13 grote levels en 65 unieke puzzels. Door middel van kratten, ballen, glas, liften en ga zo nog maar even door moet je een weg vinden naar de uitgang.

Voor deze unieke game moet je nog wel snel zijn. Het spel wordt tot en met 18 februari nog gratis aangeboden. Het spel downloaden kan makkelijk via deze link.

Orbt XL

Orbt XL is een arcadeshooter. Jij speelt de rol van een planeet die zich een weg moet banen tussen al het ruimtepuin. Uiteraard worden de levels steeds moeilijker. De mogelijkheden om het puin te ontwijken worden nog een lastiger gemaakt door de aanwezigheid van het zwarte gat. Als je het niet redt wordt jouw planeet in het zwarte gat gezogen en ben je game over.

De besturing van de game is in het begin nog wat lastig en dus kunnen ook de meest eenvoudige levels nog als moeilijk ervaren worden. Als je dit eenmaal onder de knie hebt is de game enorm verslavend.

Deze game is nog gratis beschikbaar tot en met 20 februari. Downloaden kan makkelijk en eenvoudig via deze link.

Timing Hero

Met deze retro game ben je nog wel even zoet. Het is een mooie kruising tussen Streetfighter en Pokemon. Alles speelt zich af in een arena en het is jouw taak om de monsters te verslaan. Na elke 10 levels zul je het moeten opnemen tegen de grote baas.

De bediening is erg eenvoudig en dat maakt het spel dan ook zo verslavend. Elk monster heeft zijn eigen aanvalstechniek en naarmate je de game speelt wordt je steeds beter in het ontwijken van zijn aanvallen. Hierdoor kom je ook steeds verder in het spel.

Deze game is nog gratis te downloaden tot 23 februari. Via deze link kun je het spel direct gratis downloaden.

The Lonely Hacker

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om een hacker te zijn? In deze simulatiegame kun jij je in de wereld van een hacker gaan begeven. Voor deze game kies jij een land uit waarvan uit jij gaat hacken. De verschillende landen hebben verschillende beveiligingsniveau’s en internetsnelheden. Ook dit is weer gebaseerd op de werkelijk situatie.

Na de keuze van het land kun jij beginnen met jouw eerste hackmissies. Na een succesvolle opdracht kun je het opgestreken geld gebruiken om bijvoorbeeld jouw PC te upgraden. Je kunt uiteraard simpel beginnen door voor een land te kiezen met weinig beveiliging en internetmogelijkheden. De beloning in zwaar beveiligde landen is echter vele malen hoger. Kies dus verstandig bij de start van de game.

Het spel verkeerd nog in een ontwikkelingsfase, maar de ontwikkelaar brengt regelmatig updates. Het grote voordeel is dat de game niet vervelend wordt gemaakt door in-app aankopen of iets dergelijks. Het spelen van de game wordt hiermee dus wel erg prettig.

De game is nog gratis te downloaden tot 20 februari en kan via deze link gedownload worden.

The Hunt for the Lost Treasure

Een echte hardcore puzzelgame is in tijden al niet meer in de App-Store terecht gekomen. Door middel van aanwijzingen en puzzels moet je elk level proberen op te lossen om zo steeds dichterbij de oplossing te komen. De game is voorzien van prachtige HD-graphics en een enorme hoeveelheid aan spelmogelijkheden. Als je niet oplet ben je zo enkele uren verder.

Deze game beschikt wel over in-app aankopen, maar deze zijn niet noodzakelijk om verder te kunnen gaan in het spel. Sommige levels kunnen lastig zijn, maar op het internet zijn er walkthroughs te vinden.

De game is nog gratis beschikbaar tot en met 20 februari. Download het spel via deze link.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.