Op korte termijn mogen wij wellicht de Motorola Moto E7 en de One Vision Plus verwelkomen.

Details over de Motorola Moto E7 en One Vision Plus lekken uit

Recentelijk hebben wij kennis mogen maken met het nieuwe vlaggenschip van Motorola. Alle aandacht ging even richting dit nieuwe model. De fabrikant is echter niet vergeten dat ze ook goed presteren op het vlak van betaalbare smartphones. Vandaag zijn er dan ook nieuwe details naar buiten getreden over de aankomende Motorola Moto E7 en de nieuwe One Vision Plus. Beide zijn zeer betaalbare smartphones. 

Motorola Moto E7

Zoals je mag verwachten zal de Moto E7 de bestaande Moto E6 opvolgen. Het is duidelijk dat de Moto E7 in ieder geval over meer rekenkracht zal beschikken. Zo wordt dit model uitgerust met de Snapdragon 632. Zijn voorganger had nog de beschikking over de zwakkere Snapdragon 435 chipset. De chipset zal worden ondersteunt door 2 GB werkgeheugen. Over de opslag is er helaas nog niets bekend. Zijn voorganger werd standaard geleverd met 16 GB opslag. Om mee te kunnen gaan in de huidige generatie smartphones zal de Moto E7 naar alle waarschijnlijkheid wel worden geleverd met 32 GB opslag al blijft dit nog even gissen.

Het scherm heeft een contrastratio van 19:9 en een maximale resolutie van 1520 x 720 pixels. Deze informatie doet ons vermoeden dat de Moto E7 in ieder geval een kleinere notch aan de bovenzijde heeft. Vooralsnog zal er onder het scherm een relatief dikke rand aanwezig zijn. Wij zullen het ze ditmaal vergeven gezien de verwachte prijsstelling.

Motorola One Vision Plus

Als navolging op de succesvolle One Vision heeft Motorola de One Vision Plus in de ontwikkeling staan. Recentelijk werd het model al eens benoemt in de Google Android Enterprise Directory. Hier kwam onder meer naar voren dat het model over een 6.3 inch scherm beschikt. Het gat in het scherm zal echter wegvallen. Hiervoor in de plaats kiest de fabrikant weer voor een notch aan de bovenzijde van het scherm. In onze ogen is dit wel een opmerkelijke keuze te noemen wanneer je werkt aan een opvolger.

De One Vision Plus wordt geleverd met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Ook hier merken wij weer op dat de opvolger standaard minder opslag meekrijgt. De voorganger had immers nog 128 GB opslag aan boord. Daarnaast wordt de One Vision Plus standaard met Android 9 geleverd. Een update naar Android 10 mag je natuurlijk verwachten op een later moment.

Gezien de tegenstrijdigheden zijn wij erg benieuwd hoe Motorola deze smartphone wil positioneren. Over de chipset is nog niets bekend, maar alles lijkt er op te wijzen dat het model nog een slag goedkoper zal worden. Het is uiteraard leuke informatie, maar het geeft wel wat verwarring.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.