Details op straat over de Samsung Galaxy M01 en Galaxy M11

Alle details over de Galaxy M11 liggen vroegtijdig op straat.

Samsung lijkt nu meer aandacht te besteden aan betaalbare smartphone. Zo konden wij recentelijk al enkele lanceringen zien. Vandaag zijn er weer nieuwe geruchten opgedoken van een tweetal smartphones die nog lager in de prijsklasse ingeschaald worden. Het gaat hierbij om de Galaxy M01 en de Galaxy M11. Het mag voor zich spreken dat de eerstgenoemde de absolute budgettopper wordt.

Samsung Galaxy M01

De nieuwe Galaxy M01 is een smartphone waarover nog geen exacte details bekend zijn. De komst van deze betaalbare smartphone wordt bevestigd door de WiFi Alliance die een certificaat hebben uitgebracht voor dit model. Het certificaat maakt het echter wel duidelijk dat de Galaxy M01 zal werken op Android 10.

Een bron weet te melden dat de smartphone zal gaan werken op een chipset uit de Snapdragon 400-serie met 3 GB werkgeheugen. Hiermee komen de specificaties redelijk overeen met de Galaxy A11 en de Galaxy M20 die eerder dit jaar werden gepresenteerd. Toch zal de Galaxy M01 nog iets verder in de prijs moeten zakken. Hierdoor wordt er een kleiner scherm verwacht alsmede een minder krachtige accu en lagere cameraprestaties. De tijd zal ons leren in hoeverre de bronnen hierover gelijk hebben.

Samsung Galaxy M11

Over de Galaxy M11 is gelukkig wat meer te melden. Zo wordt deze smartphone geleverd met een 6.4 inch Infinity-O display met een maximale resolutie van 1560 x 720 pixels. Deze bezels rondom het scherm zijn standaard te noemen. Het gat in de linker bovenhoek biedt ruimte aan een 8 megapixel selfiecamera. Deze ondersteunt onder andere Face Unlock.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Galaxy M11 standaard een 15W snellader meekrijgen. Dit wordt onder meer bevestigd door de aanwezigheid van een USB-C poort aan de onderzijde van de smartphone. Het is wel een fijn gegeven dat deze snellader wordt meegeleverd. Volgens bronnen wordt de Galaxy M11 namelijk voorzien van een immense 5000 mAh accu. Deze accu wordt dan ook de unieke feature op de smartphone. De Galaxy M11 zal synoniem staan voor uitstekende prestaties en een lange accuduur.

De achterzijde is volledig opgetrokken uit plastic. Deze achterzijde biedt ruimte aan een vingerafdrukscanner en een triple-camera. De hoofdcamera zou een maximale resolutie hebben van 13 megapixel. Deze wordt dan nog eens bijgestaan door een 5 megapixel ultrabreedhoeklens. Voor betere prestaties heeft de fabrikant besloten om de Galaxy M11 te voorzien van een 2 megapixel dieptesensor.

De Galaxy M11 zal worden geleverd met de Snapdragon 450 in combinatie met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag. Er zou, volgens bronnen, ook een versie komen met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. De eerder genoemde chipset is al eens eerder gebruikt in de Galaxy A20s. Hierdoor hebben wij direct een goed beeld welke prestaties wij mogen verwachten op de nieuwe Galaxy M11.

De Galaxy M11 wordt naar alle waarschijnlijkheid in april gelanceerd. Vanwege de coronacrisis kan de fabrikant besluiten om deze lancering tot nader order uit te stellen. Hierbij is de vragende groei van smartphones een belangrijk punt waar de smartphone gelanceerd wordt. Het model zal beschikbaar komen in de kleuren zwart, paars en blauw. Het zal de directe opvolger worden van de M10. De adviesprijs zal hierdoor nagenoeg gelijk liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig bericht

Lees hier alle details over de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro.

Elk detail over de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro al bekend

Volgend bericht

De iPhone 12 zal in 2020 met een drastisch ander ontwerp komen.

Vraag naar Apple iPhone 12 5G kan wel eens lager uitvallen

Gerelateerde berichten

Total
1
Share