Delta start met de verkoop van mobiele abonnementen

Provider Delta is vandaag van start gegaan met de verkoop van mobiele abonnementen. Voor de landelijke dekking rekent Delta op het netwerk van T-Mobile. Delta levert in Zeeland al internet, televisie, energie en vaste telefonie. Hier komt nu dus ook mobiele telefonie bij. Wie al klant is bij deze provider kan rekenen op extra kortingen op de maandelijkse kosten of extra’s. 

SIM Only

Op dit moment zal Delta beginnen met de verkoop van SIM Only abonnementen. Hiervoor heeft de provider een drietal abonnementen in de prijslijsten opgenomen. Voor € 20,- per maand heb je de beschikking over 1.5 GB en voor € 25,- heb je 3 GB tot de beschikking. Wie € 30,- per maand betaald krijgt 5 GB data om maandelijks te verbruiken. In de toekomst wil Delta deze SIM Only-abonnementen ook gaan aanbieden in combinatie met een smartphone. In dat geval zullen de abonnementen maandelijks wel € 2,50 duurder worden. 

Nieuwe klanten van Delta krijgen bij dit abonnement standaard 200 belminuten. Bestaande klanten van Delta kunnen onbeperkt bellen. Deze bestaande klanten van Delta krijgen ook tweemaal zoveel data om maandelijks te gebruiken. 

Kortingen

Naast dat bestaande klanten van Delta al onbeperkt kunnen bellen en dubbele data krijgen zijn er nog een tal van andere kortingen. Bestaande klanten van Delta die een internetabonnement afnemen van deze provider krijgen ook nog eens € 5,- factuurkorting op het internetabonnement. Als introductiekorting is er daarnaast nog eens € 5,- extra korting op het SIM Only abonnement in de eerste zes maanden. 

Verder krijgen klanten een gratis tv-pakket en wordt de internetsnelheid verhoogd met 25Mbit/s. Dat laatste geldt niet voor het abonnement met de hoogste internetsnelheid. Dat betreft het Super-abonnement waarbij een downloadsnelheid van 400Mbit/s wordt aangeboden.

Verkoop

De verkoop van de SIM Only abonnementen is per direct van start gegaan. Deze abonnementen zijn echter enkel nog via de fysieke winkels van Delta verkrijgbaar. De provider wil de verkoop gefaseerd uitrollen. In een later stadium zullen er meer verkooppunten worden toegevoegd. Of het ook de bedoeling is dat Delta via andere webshops aangeboden gaat worden is nog niet bekend. In een later stadium zullen ook smartphones worden aangeboden. Ook deze zullen dan fysiek in de winkels te koop zijn en wellicht ook via de website van Delta zelf. 

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.