Een geheim agent in de nieuwste Bond-film zal gebruik maken van een Nokia met 5G-ondersteuning.

De eerste Nokia 5G smartphone zal in de nieuwste Bond-film te zien zijn

Sinds lange tijd was James Bond gebonden aan de stijlvolle smartphones van Sony. In de nieuwste Bond-film, No Time To Die, zal men echter geen gebruik meer maken van Sony smartphones. In plaats hiervan is men overgestapt op de smartphones van Nokia. Het is niet verwonderlijk dat de Japanners niet meer in de film terug te vinden zijn. Ze zijn nu immers niet meer de eigenaar van de film. Hierdoor heeft men de vrije keuze gekregen om een ander merk smartphone te nemen in deze nieuwste Bond-film.

Meerdere modellen

Naast dat het bekend is geworden dat de nieuwste Nokia 5G smartphone zijn debuut zal maken in deze film zullen er ook nog een tweetal andere smartphones ingezet worden. Het gaat hierbij om de Nokia 7.2 en de Nokia 3310. Het merk zal dus breed vertegenwoordigt zijn in de nieuwste Bond-film. Al enkele jaren domineerde Sony de smartphones in deze zeer populaire filmreeks. Dat de hegemonie nu wordt doorbroken is wellicht ook een goed ding.

Nokia 5G vlaggenschip

Op 19 maart zal Nokia hun nieuwste vlaggenschip werkelijk onthullen. Deze datum heeft de fabrikant inmiddels zelf gecommuniceerd naar de buitenwereld. Blijkbaar is de samenwerking met de regisseur van de Bond-film erg nauw. Op 8 maart zal er namelijk al een reclame uitgezonden worden voor deze nieuwe film. In deze reclame is dit nieuwste vlaggenschip ook zichtbaar.

In de reclame van No Time To Die mogen wij kennis maken met een nieuw geheim agent, genaamd Agent Nomi. Zij zal in de film gebruik maken van het nieuwste vlaggenschip van Nokia met 5G-ondersteuning. Wij kunnen over dit laatste al enorm enthousiast raken, maar de nieuwe geheim agent lijkt meer affectie te hebben met de Nokia 3310.

My first phone was actually a Nokia 3210 when I was about ten years old. In retrospect, it was my smartphone of the ’90s. Being able to change the buttons and faces, whilst playing Snake blew my mind! So, after seeing how much Nokia smartphones have evolved over the years from my childhood to now, it’s exciting to play Nomi who helps unveil a new smartphone for this iconic brand.

Of de hoofdrolspeler in deze film, Daniel Craig, ook gebruik zal maken van de Nokia met 5G-ondersteuning is helaas niet kenbaar gemaakt. Het antwoord hierop zullen wij jullie ook nog even schuldig moeten blijven. Vanwege het coronavirus is de premiere van de film verder uitgesteld naar 12 november van dit jaar. Tot die tijd hebben wij nog voldoende tijd om werkelijk kennis te maken met het nieuwste vlaggenschip van Nokia.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.