De innovatieve CAT S62 Pro rugged smartphone is gelanceerd met warmtebeeldtechnologie.

CAT S62 Pro: innovatieve rugged smartphone gelanceerd

Vandaag heeft CAT hun derde generatie in de 60-serie gelanceerd. De CAT S62 Pro is wederom een robuuste en innovatieve smartphone zoals wij dit van het merk kennen. Op het gebied van innovatie is er weer genoeg te melden. Het is daarom dat deze rugged smartphone weer uniek is in zijn soort. Wij nemen graag de hoogtepunten samen met jullie door.

Warmtebeeldtechnologie

De Cat S62 Pro is de derde generatie smartphone in de Cat 60-serie en beschikt exclusief over de meest recente warmtebeeldtechnologie van FLIR. Dankzij de FLIR Lepton 3.5 sensor en de nieuwe MyFLIR™ Pro app maakt de Cat S62 Pro warmtebeelden met vier keer zoveel pixels en ongeëvenaarde functionaliteit.

Voor het eerst kunnen professionals en consumenten gebruik maken van FLIR’s VividIR™ beeldverwerking, verbeterde MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging) en technieken voor het combineren van normale en warmtebeelden. Gebruikers kunnen variëren met de sterkte van de MSX-overlay, die de contouren van objecten op het warmtebeeld toont, of gebruikmaken van de alpha blending-functie om warmtebeelden te combineren met normaal beeld van de Sony dual pixel-camera. Gecombineerd resulteert dit in een extreem verbeterde beeldkwaliteit en resolutie, voor scherpere warmtebeelden die meer context en inzichten bieden.

“Wij zijn al vijf jaar toonaangevend in de markt voor smartphones met warmtebeeldcamera en met de Cat S62 Pro geloven we dat we opnieuw de lat hoger hebben gelegd,” zegt Peter Cunningham, VP Product Portfolio bij Bullitt Group. “We bieden onze klanten niet alleen een revolutionair nieuwe professionele warmtebeeldcamera, we hebben talloze verbeteringen aangebracht. De Cat S62 Pro is vergeleken met zijn voorganger 12 procent kleiner maar heeft een 10 procent groter scherm. Hij is sneller, krachtiger en extreem robuust. Het is de ultieme werktelefoon.”

Hoge standaard S62 Pro

De Cat S62 Pro is gemaakt en getest conform Cat phones veeleisende, toonaangevende rugged standaard en daarmee ongelofelijk robuust. De smartphone overtreft de eisen van de IP68-rating en de militaire standaard MIL SPEC 810H. Hij heeft rigoureuze valtests doorstaan van 1,80 meter op staal op elke hoek van het toestel, is water-, stof- en zandafstotend en overleeft extreme temperaturen, vibratie- en tuimeltests. De Cat S62 Pro is bovendien hygiënisch: hij is volledig onder te dompelen in water en grondig schoon te maken met zeep, desinfecterende middelen of alcoholdoekjes.

Overige specificaties

Er zijn nog meer verbeteringen aangebracht. Het beeldscherm van de Cat S62 Pro meet nu 5.7″ FHD+ 18×9 en zijn geheugen is uitgebreid naar 6GB RAM en 128GB ROM. Dankzij de snellere Qualcomm chipset, Android™ 10 en de grote, geoptimaliseerde accu is de Cat S62 Pro volledig ‘enterprise-ready’. Hij ondersteunt Android Enterprise inclusief Zero-touch en heeft diverse uitrol- en beleidstests ondergaan met toonaangevende EMM-oplossingen.

Prijs en beschikbaarheid

De Cat S62 Pro kost €649 en is vanaf augustus te koop op www.catphones.com en via diverse geselecteerde retailers en providers. Voor deze prijs heb je een ongekend goede rugged smartphone voor relatief weinig geld.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.