Een IP68-certificering komt waarschijnlijk naar de OnePlus 9 Pro.

Camera’s op de OnePlus 9 kunnen wel eens teleurstellend zijn

Oppo’s Find X- lijn met vlaggenschepen is altijd een voorloper van wat je kunt verwachten van de vlaggenschepen van OnePlus, aangezien deze merken deel uitmaken van dezelfde holding. Het lijkt er op dat de OnePlus 9 deze trend dit jaar doorbreekt. De Find X2 Pro bracht bijvoorbeeld een verbazingwekkend 1440p-scherm met adaptieve 120Hz-verversing op voordat het cool was, en inderdaad , de OnePlus 8 Pro werd bijvoorbeeld met hetzelfde paneel geleverd. 

BBK kiest voor Oppo en Vivo

Zelfs jaren in de recente herinnering laat BBK de beste camera-hardware en softwarefuncties achter voor zijn vlaggenschip Oppo en Vivo-merken, waardoor het OnePlus-team moet vechten voor de restjes om zijn underdog-belofte waar voor zijn geld aan consumenten te kunnen waarmaken. Deze keer zal het anders zijn, dachten we, aangezien het hele OnePlus R & D-team in de Oppo-structuren is gevouwen, maar een exclusief OnePlus 9 Pro– specificatielek van onze vrienden bij Techmaniacs vertelt ons dat het die traditie niet zal breken.

OnePlus 9 Pro specificaties

Volledige lijst met OnePlus 9 Pro-specificaties:

 • 6,7 “1440p Adaptief 120Hz LTPO OLED-scherm
 • Snapdragon 888-processor met geïntegreerde Qualcomm X60 5G-modem
 • Basismodel met 8 GB RAM / 128 GB opslag
 • 48 MP f /1.8 hoofdcamera met Hasselblad-branding
 • 64 MP f / 2.2 ultragroothoekcamera 3.3X 
 • Camera met 3,3x zoom
 • 4500 mAh batterij
 • 65W snel opladen

Zoals je kunt zien, zal OnePlus een 48 MP / 64 MP camera-combo gebruiken, zoals Samsung op sommige van zijn lagere modellen uit de S- en A-serie zet. Niets om over naar huis te schrijven. Het feit dat de bron geen telefotovergroting vermeldt, maar eerder suggereert dat de zoomcamera ook 64 MP kan zijn, zoals op de Galaxy S21 en S21 + , zou kunnen leiden tot de gedachte dat de OnePlus 9 Pro zou kunnen zoomen met bijsnijden.

Vergelijk die cameraspecificaties met de geruchten rondom de Oppo Find X3 Pro-cameraset die niet één maar twee op maat gemaakte IMX766-sensoren van de nieuwe 50MP-variant van Sony bevat, en dat alleen al zal je vertellen dat opnieuw camera-vermogen geen bepalend kenmerk zal zijn van de nieuwe vlaggenschepen van OnePlus. Aan de andere kant wezen eerdere geruchten op een 8 MP 3x telefotocamera, dus we zouden moeten afwachten. De jongens van Techmaniacs gaven wel een hint dat ze de drie nieuwe OnePlus 9-serie telefoons in handen hadden.

OnePlus 9E de bestseller?

Aan de andere kant bevat het gerucht het tot nu toe mysterieuze budgetmodel OnePlus 9E met zeer intrigerende hardware. Als OnePlus dit goed prijst, kan het een echte verkoophit van de gelederen van OnePlus Nord in handen hebben.

Volledige lijst met OnePlus 9 Lite-specificaties:

 • 6.5 “1080p 90Hz verversingsscherm 
 • Snapdragon 690-chipset
 • 8 GB RAM / 128 GB opslag
 • 64 MP hoofdcamerasensor met f / 1.7 lensopening
 • 8 MP ultrabrede camera
 • 5000 mAh batterij

Dat laatste onderdeel is degene die onze aandacht trok, aangezien de OnePlus 9E een uitstekende batterijduur zou moeten leveren, met de enorme capaciteit van de unit, 90Hz verversing en 1080p schermresolutie. De nieuwe OnePlus 9E / 9 / Pro-telefoons zullen waarschijnlijk worden aangekondigd en uitgebracht na de aankondiging van de Find X3-serie volgende maand.

Paul Herps

Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.

Voeg reactie toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Volg ons direct op Facebook of Twitter en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws.