Caiway start met SIM-Only abonnementen

Vandaag is ook Caiway gestart met de verkoop van mobiele abonnementen voor bestaande klanten van het bedrijf. De provider biedt hun diensten aan via het netwerk van T-Mobile. Met deze stap volgt Caiway in de voetsporen van Delta welke al eerder SIM-Only abonnementen heeft gelanceerd. Wanneer je geen klant van Caiway bent kun je alsnog gebruik maken van het aanbod van Caiway.

SIM-Only

De komst van mobiele abonnementen bij Caiway komt niet als een verrassing. Al eerder liet het bedrijf doorschemeren te onderzoeken of dit een toegevoegde waarde is aan het bestaande aanbod. Zowel klanten als niet-klanten van Caiway kunnen direct gebruiken van het aanbod. Voor bestaande klanten van de provider zijn er uiteraard wel extra voordelen onder de naam ‘Combi-voordeel’.

Caiway kent een drietal abonnementsvormen. Je kunt kiezen uit Budget, Standaard of Extra. Bestaande klanten kunnen rekenen op een leuke korting op hun internetabonnement. Je krijgt dan standaard € 5,- korting per maand in combinatie met een SIM-Only abonnement. Daarnaast krijg je als bestaande klant ook nog € 2,50 factuurkorting op de maandelijkse kosten voor dit SIM-Only abonnement.

Bundels

Het goedkoopste abonnement is het Budget abonnement. Hiervoor krijg je 200 belminuten en 500 MB data voor € 17,50 per maand bij een 1-jarig contract. Bij een 2-jarig contract krijg je maandelijks nog eens € 2,50 extra korting.

Bij het Standaard abonnement krijg je 4 GB data en 400 belminuten. Voor een 1-jarig contract geldt een maandelijks abonnement van € 22,50 en bij een 2-jarig contract ben je maandelijks € 20,- kwijt. Het Extra abonnement biedt onbeperkt bellen aan en 10 GB aan data. Dit kost je maandelijks € 29,50 bij een 1-jarig contract en € 27,- voor een 2-jarig contract.

Wanneer je in de eerste twee bundels nog belminuten tekort komt kan deze nog extra inkopen. Je kunt kiezen uit 250 belminuten voor € 3,- of 1000 belminuten voor € 8,-. Deze belminuten vervallen na een maand waarin ze zijn aangekocht.

Met de bovenstaande tarieven is verder geen rekening gehouden met het aangeboden Combi-voordeel. Als je dit meeneemt in het bovenstaande verhaal is Caiway zeker een interessante optie wanneer je op zoek bent naar een SIM-Only abonnement. In combinatie met het T-Mobile netwerk weet je ook zeker dat je overal in Nederland goed bereik hebt en uiteraard maak je standaard gebruik van 4G wanneer je de databundel gebruikt.

Standaard afbeelding
Paul Herps
Paul is een echte telecomfreak. Sinds de opkomst van mobiele telefonie in Nederland was hij er bij. Geen enkel nieuws ontgaat en is daarnaast ook niet te beroerd om verder onderzoek te doen.
Artikelen: 1137

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.